Partyflock
 

Hide & Free your mind komen samen op 12 augustus in Utrecht

gepubliceerd door , op
Op 12 augustus vindt op de Middengaarde onder de rook van Utrecht HIDE X FYM plaats. Dit techno evenement is een samenwerking tussen het bekende Free Your Mind & het vorig jaar gelanceerde HIDE Fest, en belooft een underground, knus en fijn festival te worden.

De organisatie van 'HIDE X FYM' is momenteel druk bezig met het samenstellen van de line-up en de eerste namen worden binnenkort dan ook bekend gemaakt. Fans van techno kunnen rekenen op een indrukwekkende line-up met enkele van de grootste namen uit de scene. De locatie van het evenement is bijzonder en past perfect bij de sfeer van het evenement, zo bleek ook de voorgaande editie van HIDE. Je vindt er verborgen hoekjes met settingen midden in de natuur. 'HIDE X FYM' zal plaatsvinden op De Middengaarde in Utrecht. Hierdoor is er een intieme sfeer en kunnen bezoekers zich onderdompelen in de muziek.

De kaartverkoop voor 'HIDE X FYM' start op 24 maart om 12:00 uur. Markeer deze datum dan ook groots in je agenda en ben er snel bij, want de verwachting is dat dit evenement snel uitverkocht zal zijn. Wil je niks missen rondom HIDE X FYM? Volg de socials en blijf op de hoogte via hidefest.com & freeyourmindfestival.com.

'We zijn ontzettend blij met deze samenwerking en kijken er naar uit om onze passie voor muziek, en dan met name (hard) techno, te delen met ons publiek op 12 augustus!' aldus de organisaties.