Partyflock
 
­ Nederland

Swingbeatz

gepubliceerd door , op
Swingbeatz
16 februari 2023
Wowww! Zaterdag 13 januari kwam Swingbeatz "HOME"! Voor het eerst sinds 10 jaar was er weer een editie in de Thalia en dat hebben we geweten! Top vibe, mooie mensen en DJ's die het rockte! Precies zoals we Swingbeatz kenden gingen we door alsof we nooit gestopt waren.

Hoewel het in de eerste plaats niet de bedoeling was er een frequent event van te maken, hebben we op verzoek van de vele mensen die er waren en de vele mails met de vraag naar de volgende editie kregen, besloten vrijdag 10 maart het dak van de Thalia weer te laten ontploffen!

Swingbeatz is uniek in zijn soort en al bij het opengaan van de deuren een feestje. De mooie mensen beginnen gelijk bij binnenkomst met dansen, en niet alleen op de dansvloer, want Swingbeatz tovert de hele locatie om tót een dansvloer! Wij brengen je in extase met hits uit de jaren '90 tot 2010 afgetopt met een muzikaal sausje uit de jaren erna. De beste R&B,-, Hip Hop,-, House,- , 2-step, dancehall en latinclassics en natuurlijk swingbeats maken het niet alleen een genot om te dansen maar is ook voor de echte muziekliefhebber een "must"!

Swingbeatz, -een rage in de jaren 90, een unicum in het eerste decennium en een legacy voor de toekomst-, is back! Een oude rage, die wederom een nieuwe impuls geeft aan het uitgaansleven in Rotterdam.