Partyflock
 

Voodoo Village

gepubliceerd door , op
Voodoo Village, het evenement voor liefhebbers van muziek, kunst en cultuur, kondigt met trots de lancering aan van de editie van 2023, die zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023. Samen met de aankondiging van de festivaldata en eerste namen onthult het festival ook een nieuwe website, branding en logo, allemaal in lijn met het thema "Uniting Souls".

"Dit jaar willen we echt de klemtoon leggen op "Uniting Souls". Wij geloven dat muziek, kunst en cultuur de kracht hebben om mensen samen te brengen en een gevoel van gemeenschap te creëren. Tijdens het festival zal dit thema op verschillende manieren tot leven komen, van de gevarieerde line-up van artiesten, muziekgenres en culinaire keuzes tot de interactieve belevenissen. Wij willen als festival een plek zijn om zielen te verenigen en een inclusieve, gastvrije omgeving te creëren waar iedereen wordt aangemoedigd om zich te uiten en in contact te komen met anderen." - Maxim Dekegel, Voodoo Village.

Het festival heeft een indrukwekkende line-up van internationale dj's en artiesten, waaronder Adriatique, Dj Tennis, DESIREE, Farrago, Indira Paganotto, Innellea, Jan Blomqvist live, John Noseda, Milo Spykers, Moodymann, Nico Moreno, NTO live, Parallelle live, Paula Temple en Whomadewho Hybrid. Deze diverse groep artiesten brengen hun unieke stijlen op het podium en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de festivalgangers.

"We zijn verheugd om de terugkeer van Voodoo Village aan te kondigen en kunnen niet wachten om onze fans samen te zien komen om de magie van elektronische muziek te ervaren," aldus Maxim Dekegel, de organisator van het festival.
"Met de gevarieerde line-up en de vele belevenissen hopen we een echt meeslepende en verenigende ervaring te creëren voor iedereen die aanwezig is."

Voodoo Village is een tweedaags festival dat plaatsvindt in Grimbergen (België), met een scala aan elektronische muziekstijlen, waaronder techno, house en disco. Het festival staat bekend om zijn ongelooflijke podiumproductie, meeslepende verlichting en sound design, en zijn gevarieerde line-up van artiesten.