Partyflock
 
­ Nederland

Cartel en Westerunie onthullen programma voor de 6de editie van de 17-uur durende Koningsdag-marathon

gepubliceerd door , op
Cartel Kingsday
2 december 2022
FeestCartel Kingsday · Indoor & Outdoor (Day & Night)
Datumdonderdag 27 april 2023
LocatieWesterUnie Site
Zesde editie van langste in- en outdoor Koningsdagfeest van Amsterdam
Het Westerpark in Amsterdam is dit jaar voor de zesde keer het toneel van de langste Koningsdagviering van de stad. Met een breed scala aan (inter)nationale house- en techno-artiesten keert het Amsterdamse Cartel op 27 april terug naar het Klönneplein, tussen de Gashouder en de Westerunie in, om zowel binnen als buiten en overdag als s'nachts duizenden bezoekers te ontvangen.

Binnen, buiten, dag & nacht
Gedurende 17 uur, van 12:00 tot 05:00, voelen Amsterdammers en bezoekers van de hoofdstad zich de koning te rijk op het Westergasterrein. Overdag, tot 20:00, kunnen feestgangers zowel op het Klönneplein naast de Westerunie, als binnen in 2 zalen terecht voor een indrukwekkend legioen aan elektronische muziekhelden. (Inter)nationale house- en techno-artiesten waaronder Abstract Division, DJ EZ, Nuno dos Santos, David Vunk, Tom Trago en Unruly Phoenix staan klaar om de bezoekers vanaf het middaguur tot in de vroege uurtjes te vermaken.

Vanaf 20:00 uur verplaatst het feest zich naar binnen en vullen de Westerunie, Westerliefde, het Westergasterras en het Transformatorhuis zich met duizenden muziekliefhebbers die Koningsdag nog niet hebben uitgespeeld.

Droog feesten garantie
Mochten de weergoden de stad niet goedgezind zijn, dan wordt een deel van het buiten-terrein overdekt en verplaatst een deel van de feestelijkheden zich gedurende de dag ook alvast naar binnen. Met de beschikbaarheid van de Westerliefde, Westerunie en het Transformatorhuis geeft Cartel zijn bezoekers de unieke garantie op droog feesten. Of dat nou buiten op het zonnige Klönneplein is of onder de warme lampen van de zalen.

Line-up
Het Amsterdamse Cartel komt dit jaar met grof geschut naar het Westergasterrein. De volgende muzikale grootheden uit binnen- en buitenland betreden op 27 april het podium:



Tickets
Bezoekers hebben bij Cartel Kingsday de keuze uit een dagkaart (12:00 – 20:00) of een nachtkaart (20:00 – 05:00).
Tickets voor Cartel Kingsday zijn nu te Koop je tickets via Appic

Muziekliefhebbers uit Amsterdam en omstreken kunnen dit jaar weer koninklijk genieten bij Cartel Kingsday bij de Westerunie.