Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren deelt boodschap van eenheid met negentiende jaarmixalbum

gepubliceerd door , op
Armin van Buuren deelt boodschap van eenheid met negentiende jaarmixalbum
16 december 2022
Het leven. Een cadeau ons geschonken door het universum, een kans om het ​​verschil te maken voor de toekomstige generaties. A State of Trance gelooft heilig in gemeenschappelijk en harmonieus liefhebben, dansen en samenleven, en de negentiende aflevering van Armin van Buurens jaarmixreeks zet deze hoop op een betere toekomst om in muziek: 'A State of Trance Year Mix 2022'.

Luister naar A State Of Trance Year Mix 2022 (Gemixt door Armin van Buuren)



Net als het verzamelde publiek op de wereldwijd bekende A State of Trance-evenementen, verandert de muziek in deze gloednieuwe jaarmix diversiteit in eenheid. Met een rijke, genreoverstijgende selectie van 109 tracks van bekende acts als Above & Beyond, Ahmed Helmy, Ben Hemsley, Bryan Kearney, Chicane, Ferry Corsten, Gareth Emery, Giuseppe Ottaviani, Hardwell, Kryder, Reinier Zonneveld, Richard Durand en Sneijder, straalt de twee uur durende mix harmonie en acceptatie uit en is het een handreiking naar iedereen die nog ongezien, ongehoord of onbemind is gebleven.

"Deze jaarmixen zijn al vanaf het begin een hoogtepunt voor mij en mijn fans", zegt Armin van Buuren. "We delen allemaal een grenzeloze liefde voor (trance)muziek, en die connectie was voelbaar toen ik tijdens een speciale, vier uur durende livestream op Discord de jaarmix creëerde. Daarom is het – vooral nu – belangrijk dat we ons allemaal richten op wat ons verbindt in plaats van wat ons verdeelt. In de intro van de jaarmix komt het al naar voren: acceptatie is de sleutel tot het creëren van een betere toekomst voor iedereen. Ik hoop dat deze jaarmix alle luisteraars inspireert om sterk en verenigd te staan, voor zichzelf en voor anderen."