Partyflock
 
­ Nederland

We are iT festival 2023

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 15 april 2023 is het weer zover!
Het "We are iT festival " is terug op Thuishaven en ook nog eens op een zaterdag. Het leukste festival van 2022 en van de meest legendarische club uit de Amsterdamse en Nederlandse house geschiedenis en clubscene ooit, gaat terugkeren op het Amsterdamse uitgaanstoneel.

Een unieke kans voor diegene die die gloriedagen bewust hebben meegemaakt, om die unieke sfeer te herbeleven. De jongere generatie is natuurlijk ook welkom om de unieke sfeer van die tijd te proeven. De begrippen totale gekte, vrijheid, een natuurlijk true en real house music, hebben de fundamenten gelegd voor de meest iconische uitgaansperiode ooit waarbij Amsterdam en Nederland definitief op de kaart zijn gezet als grondleggers van de wereldwijde dance revolutie.

Er is ook een stage met alle legendarische residents van de Roxy. In het begin van de jaren 90, wikipedia: 1990-1999, was Club RoXY samen met de iT, wikipedia: IT_(club) en De Waakzaamheid, wikipedia: De Waakzaamheid, een van de belangrijkste clubs van de house- en techno scene in Nederland.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is zal ook Summer of love, één van Nederlands populairste house classics concepten, met het hosten van stage 3 aansluiten om de feestvreugde te vergroten en zeer waarschijnlijk door het spreekwoordelijke dak heen te laten gaan!

Je raadt het al, een legendarische dag is in de maak!