Partyflock
 
­ Nederland

DJ Paul Elstak zat diep in de schulden

gepubliceerd door , op
DJ Paul Elstak zat diep in de schulden
23 november 2022
ArtiestPaul Elstak Site
Paul Elstak brengt op 30 november zijn langverwachte biografie uit. Al bijna dertig jaar plukt de populairste dj van de 90's de vruchten van zijn hits 'Rainbow in the Sky', 'Luv U More' en 'The Promised Land', maar dat succes had zijn prijs. In zijn biografie onthult de DJ dat hij na zijn succes diep in de schulden raakte.

In het boek met de titel Paul Elstak doet de DJ tegenover journalist Boris van Zonneveld openhartig zijn onwaarschijnlijke verhaal. Over de achtergrond van zijn hits, die hij soms niet zelf schreef, maar ook over de moeilijke jaren die op zijn succes volgden. Daarin werd hij uitgekotst en bekogeld door het gabberpubliek, scheidde van zijn vrouw, raakte aan de grond en kreeg deurwaarders op de stoep.

In dit intieme portret maakt Paul Elstak voor eens en altijd schoon schip, zodat hij met een onbezwaard gemoed de toekomst tegemoet kan. Zoals hij het zelf zegt: "Dit is geen boek vol borstklopperij over hoe goed ik wel niet ben. Dit is mijn echte verhaal, hoe mijn leven écht verlopen is. Dat verdiende niet altijd de schoonheidsprijs."

Pauls biograaf Boris van Zonneveld schrijft al twintig jaar als journalist voor tijdschriften en kranten en volgde de carrière van Elstak op de voet. Over de dancewereld publiceerde hij in de bladen DJ Mag, Nieuwe Revu, Musicmaker, Interface en Buma Stemra Magazine.

Paul Elstak presenteert zijn biografie op woensdag 30 november om 20 uur in de Bierkeller in Rotterdam. Tickets te bestellen via paulelstak.nl.

5 opmerkingen

Deze komt bij die van Dano, Drokz, Gizmo, Ilja en Mental Theo zeker in kast :D
Ondertussen goede line up voor een feessie ;P
Kijjk goeie voor ce verlanglijst
Uitspraak van Tumult op vrijdag 25 november 2022 om 22:42:
Kijjk goeie voor ce verlanglijst


Ook echt amsterdambooks..nl/paulelstak op t laatst in dat filmpie. Over eigen ruiten ingooien gesproken.. :nosmile:
Heb de blauwdruk wel in andere boeken gelezen. Waar die van Gizmo veruit het slechtst was. Drugs, vreemdgaan, dure scheidingen, slecht management en te veel uitgeven: dat soort werk. Sla hem over.
Ik heb nog een oud een boek wat over DJ Paul en DJ Rob gaat. Deze nieuwe ga ik ook lezen, het blijft interessant zonder dat ik er al te hoge verwachtingen van heb.