Partyflock
 
­ Nederland

Vissa Royale

gepubliceerd door , op
Vissa Royale
4 november 2022
Met al twee uitverkochte shows in 013 en een editie in de Melkweg is het voor ons geen viscussie meer: het is tijd voor een joekel van een VISSA in onze Main! Op 26 april (KONINGSNACHT) vliegen we volledig uit de kom met onze koning van de meme-and-bass Gladde Paling, Roland Cristal, GPF en meer!

Koop hier je Tickets

Roland Cristal, de Franse leraar bekend van zijn track 'Vendetta' vol vrolijke klanken ging helemaal viraal op festivals en TikTok. Het is voor hem een groot mysterie waarom wij als 'Oranje Leeuwen' hier helemaal lekker op gaan. The Purge heeft het nummer geremixt en de Fransman is nu al niet meer weg te denken uit ons festivalcircuit!

GPF (opzoeken waar die afkorting voor staat is op eigen risico) zoeken letterlijk het randje op in de producties. Een onmogelijk hoog tempo, lompe kicks en gekke vocalen van boerderijdieren en baby's (let that sink in). Laatst brachten ze nog een collab uit met Vieze Asbak. Waar het om draait voor GPF is shockeren met een knipoog. Zo nemen ze Free Willie wel heel letterlijk door maar al te graag wat opblaasbare dildo's mee te nemen. Er volgen nog meer namen voor dit rariteitenkabinet tijdens de verjaardag van onze Willie, dus houdt onze pagina in de gaten