Partyflock
 
­ Nederland

Metz kerstavond special

gepubliceerd door , op
Metz kerstavond special
19 oktober 2022
FeestMETZ · Kerstavond Special
Datumzaterdag 24 december 2022
OrganisatieMETZ Site
LocatieCruise Terminal
Grootste plannen worden werkelijkheid, want Kerst 2022 ga je dit jaar aftrappen en vieren met METZ in de Cruise Terminal! Tijdens Kerstavond van 21.00 tot 03.00 uur is deze bijzondere en historische locatie de meest prachtige plek om lekker een avond te komen dansen in maar liefst twee (!) area's.

Twee area's, house -en tech house en dat in combinatie met de Cruise Terminal: dit verdiend natuurlijk een keiharde line-up om je vingers bij af te likken... Mr Belt & Wezol, Roog b2b Erick E, Kim Kaos, Jasper Clash, Chris Rox, Elinov, High Soundsystem, Brownville en MC Roga zullen stralen op een avond om nooit te vergeten!

Daarnaast zullen we geen onderscheid maken in de area's, iedere zaal wordt dik qua licht, geluid en show zoals je van ons gewend bent. Intimiteit in een intense locatie, we krijgen alleen al kippenvel bij het idee.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en je kunt je tickets verzilveren via de button hieronder!

Zien wij jou op Kerstavond?

Koop hier je tickets

De cadeautjes worden dit jaar vroeg aangeschaft! De Early Present Ticket is namelijk al voor 76% uitverkocht. STOP de twijfel en verwen jezelf of je METZ buddy met kaarten voor de METZ Kerstavond Special.

Geen zin om te wachten tot kerstavond? Dat snappen wij heel goed en daarom is METZ namelijk terug op zaterdag 5 november met een hosting bij @kuipvreesfestival in de Kuip, Rotterdam. Met een stage zo onder de tribunes van de Kuip gaan we samen met deze toppers: Chris Rox, Erick E, Illfort Grantz, Jasper Clash, Kim Kaos, Leroy Styles, Roog en MC Roga gaan we er een heerlijke dag van maken.