Partyflock
 
­ Nederland

Waarom je naar Boarding moet gaan
5 redenen van de organisatoren

gepubliceerd door , op
Op 29 Oktober is het tijd voor Boarding, een groots dance festival in Groningen met internationale allure. Een interview met de vijf organisatoren met de waar zij het meest op verheugen.

Jeff Mills climax van the bells
Fela Donker (Booking Agent): "Ik denk dat er bij iedereen bij de naam Jeff Mills een belletje gaat rinkelen. Het moment waar ik het meest naar uitkijk op die avond is de toegift van Jeff Mills die na een drie uur set zijn 909 er nog bij pakt en The Bells live zal spelen. Zijn track The Bells (red: door Awakenings-fans onlangs gekozen als het beste techno nummer aller tijden) inzet en het publiek dat vervolgens compleet los zal gaan.

Ongekend geluid en licht
Lourens de Groot (Productie & Event Manager) Op het moment dat Esther Dune & Handmade de Tresor stage openen en de unieke Berlin sound na bijna twee jaar voorbereiding de zaal binnengalmt, ga ik een traantje wegpinken. We hebben enorm geïnvesteerd in de audiovisuele experience en verheug mij op de subwoofers die mijn lichaam binnen beuken en de weergaloze led-laser-licht show die we voor ogen hebben."

De vrolijke bende bij de house stage van PIV
Sven Toering (mede-eigenaar) "Ik ben groot liefhebber van de house sound van Defected en Piv records. Na de aftrap op de House Stage van PIV wordt het met Aron Volta en Noumé direct een gezellige bende. Prunk pakt hem door en staat garant voor een vrolijke sfeer met louter lachende mensen. Cuartero is echt een internationale grootheid en gaat zorgen voor een scala van euforische momenten zoals hij ook in Ibiza onder meer bij Elrow doet en Anil Aras gaat de nacht als een ware koning afsauzen. Ik verwacht een brei van extase en hilariteit.

Kippenvel en ongekende passie bij Octave One
Matthijs Kanis (mede-eigenaar):"De Boiler Room Moscow Set van Octave One galmt hier al een half jaar dagelijks door de boxen. Ik verheug mij erop om die energie en passie van die twee legendes uit Detroit live in Groningen te zien, de kippenvelmomenten te voelen en pure kwaliteit te ervaren.

DJ Stingray 313 die de nacht afbreekt
Nils Tieleman (Event & Productie Manager): Een paar maanden geleden heb ik DJ Stingray 313 nog bezocht bij Dekmantel Festival in Amsterdam. Hier liet hij direct zien hoe je een publiek kan meekrijgen en een tent volledig kan afbreken. De locatie, line up en productie zorgen voor de perfecte combinatie waar Groningen in de glorie van de nacht extreem van gaat genieten!

Tickets
Tickets voor BOARDING Festival zijn met € 36,50 laag gehouden en zijn nog te koop via boardingfestival.com We raden aan om ze vandaag nog te kopen om teleurstellingen te voorkomen.