Partyflock
 
­ Nederland

De 55ste Mega Record & CD Fair

gepubliceerd door , op
Mega Record & CD Fair
30 april 2021
Vinylliefhebbers, verzamelaars en diggers uit de hele wereld komen samen op de grootste platenbeurs ter wereld op 12 en 13 november 2022 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.
Het is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten om hun liefde en passie voor vinyl en muziek te delen. Er zijn tentoonstellingen, signeersessies, boekpresentaties en live optredens.

Same passion, different taste
Het is een unieke kans om oude vrienden te zien of gelijkgestemde bezoekers te ontmoeten. Het is een smeltkroes van verschillende culturen die samenkomen voor de liefde voor muziek, voor de liefde voor vinyl. Omdat achter elke plaat, elke hoes, elk liedje, elke groef, zit altijd een persoonlijk...verhaal dat gedeeld kan worden. Natuurlijk is er de kick van het vinden, maar het gaat eigenlijk om het ontmoeten van mensen, praten over muziek, herinneringen, het delen van sterke verhalen en hun passie. Muziek verbindt en de zoektocht naar vinyl brengt werelden, culturen en mensen samen.

In search of the holy grail
We hebben keer op keer bewezen dat we de plek zijn waar je moet zijn als het gaat om digging for new gems. We hebben dealers van over de hele wereld. Ze zijn er voor de muziekliefhebbers, de rebellen, de verzamelaars, de audiofielen, de verhalenvertellers, de cratediggers en zwartgoudjagers. Net als wij, weten zij dat vinyl de meest intieme manier is om van muziek te genieten. Als er een plaat is die je zoekt, is de kans groot dat hij hier op een van onze 550 kramen ligt.

Waar ga je crate diggen?
De beurs vindt plaats in hal 1 en hal 7 van de Brabanthallen. Om snel je weg te vinden naar jouw favoriete genres en artiesten is het daarom misschien handig om van tevoren even een blik te werpen op onze plattegrond. Verkopers van over de gehele wereld, onder andere uit Europa, Zuid Afrika, Japan, Brazilië, Mexico en USA zijn aanwezig. Begin volgende week staat de complete dealers lijst online.

's-Hertogenbosch
Wij zijn heel trots dat de grootste platenbeurs ter wereld sinds april van dit jaar plaatsvindt in 's-Hertogenbosch. De hoofdstad van de provincie Noord-Brabant staat bekend als een van de meest gastvrije en gezelligste steden van Nederland. Een plek waar altijd iets te vieren valt. En láten we nou iets te vieren hebben, namelijk: het leukste en grootste tweedaagse vinylfeest ter wereld!