Partyflock
 
­ Nederland

Viering 25-jarig jubileum 'It's A London Thing' tijdens ADE

gepubliceerd door , op
That Garage Sound
4 oktober 2022
FeestThat Garage Sound · It's a London Thing Site
Datumvrijdag 21 oktober 2022
OrganisatieAmsterdam Dance Event Site
LocatieKopstootbar Site
Toen de Britse DJ en producer Scott Garcia in 1997 'It's A London Thing' uitbracht, had hij niet kunnen bedenken dat het zo'n grote impact zou hebben. Nu, 25 jaar later, staat het bekend als één van de grootste, zo niet het grootste UK Garage anthem.

Na het hitparadesucces in de UK, ging 'It's A London Thing' ook de grens over om de hitparade in andere landen, zoals Nederland, te bestormen. Tot dan toe was UK Garage niet echt een bekend genre in Nederland, maar 'It's A London Thing' bracht daar verandering in en won al snel aan populariteit. Niet alleen in de clubs maar ook door vele Nederlandse producers te beïnvloeden.

Om het 25-jarig jubileum te vieren, werken Scott Garcia en het merk It's a London Thing samen met de Amsterdamse garage organisatie That Garage Sound door een evenement te organiseren tijdens het Amsterdam Dance Event. Het evenement vindt plaats in de Kopstootbar om de hoek bij het Leidseplein, in hartje Amsterdam. De line-up bestaat uit de man van het moment zelf Scott Garcia, naast Blondski en Professor X (IALT), Earful of Wax B2B Shuffle 'n' Swing (exclusief ADE!), TMSN (Operate, Berlijn) en tenslotte That Garage Sound residents Michael Pieterse, Xamount en Paul Nonnis.

Tijd van het evenement: 23:00 – 05:00 (CEST)

Toegangsprijs: Geen toegangsprijs voor 23.00 uur. Na 23.00 uur betaal je de redelijke prijs van 5 euro.