Partyflock
 
­ Nederland

Boarding x Tresor 31 x PIV Records
Nieuw techno festival in Groningen met Jeff Mills

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 29 oktober, Halloween, is het tijd voor BOARDING: een waanzinnig techno festival met internationale headliners als Jeff Mills, Octave One en DJ Stingray 313. Bezoekers kunnen in Martiniplaza een grootse show verwachten met ongekend geluid en heel veel licht, LED en lasers!

Jeff Mills naar Groningen
Dé headliner van het festival is ongetwijfeld Jeff Mills, volgens velen een van de allerbeste techno DJ-s aller tijden. Fela Jonker, booking agent bij BOARDING "Het is een enorme eer voor ons dat deze techno-legende met zijn 909 het vliegtuig vanuit de US pakt, speciaal voor dit feest in Groningen. We zijn trouwens ook extreem gelukkig met de grootheden Octave One en DJ STINGRAY 313 en PRUNK. Ze zullen garant staan voor een magische, euforische sfeer en louter blije gezichten. Komende maand worden er overigens meer namen gepresenteerd."

Die blije gezichten kunnen overigens worden voorzien van visagie door een professionele make up artist. Dit in het kader van Halloween dat op 29 oktober valt.

LED, Licht, Laser en dikke boxen
Bezoekers kunnen een top-productie verwachten. Lourens de Groot, eventmanager van Boarding: "Bij wereldartiesten hoort ook een wereldproductie. Hier besteden wij erg veel aandacht aan, en is in onze ogen net zo belangrijk als de headliners. Zo bouwen we een LED scherm van 160m2 achter de DJ booth en verwennen we de bezoekers met een unieke licht- en lasershow, in combinatie met een next level geluidssysteem."

Boarding x Tresor 31 x PIV Records
Boarding wordt georganiseerd door hetzelfde team dat achter discoclub Wolter Wolthers vertoeft. Voor het festival werkt zij samen met de legendarische Berlijnse techno club Tresor 31 en het hippe label PIV Records die de stages verzorgen. 2join draagt de zorg voor de audiovisuele aspect van het evenement. Dit alles met de uitstekende faciliteiten en bereikbaarheid van Martiniplaza staan alle lichten op groen voor een uitzinnig feest.

Het festival begint rond 22.00 uur en eindigt om 06.00 uur in de ochtend.

Het festival begint op 29 oktober om 22.00 uur en eindigt om 06.00 uur de volgende ochtend. De prijs van (regular) tickets is met € 36,50 laag gehouden Tickets zijn te koop via: boardingfestival.com

1 opmerking