Partyflock
 
­ Nederland

Hoorn Zingt Hollands pakt uit met 4 podia

gepubliceerd door , op
Liefhebbers van Nederlandse muziek kunnen zondag 28 augustus uit volle borst meezingen tijdens de tweede editie van Hoorn Zingt Hollands. Topartiesten als Tino Martin, Wolter Kroes, Mart Hoogkamer, Samantha Steenwijk en Django Wagner sieren de poster van het gezelligste festival in Hoorn. Maar liefst 7.000 bezoekers trekken naar het Julianapark om na drie jaar eindelijk weer samen te dansen, proosten en het leven te vieren!

Live met Marcel Fisser Band
Op het hoofdpodium staan niet alleen de eerder genoemde artiesten, maar speelt de Marcel Fisser Band (bekend van Beste Zangers) in een 9-koppige formatie. Onze eigen topper Pascal Redeker neemt de presentatie van deze avondshow voor zijn rekening en zal natuurlijk ook zijn eigen hits ten gehore brengen. Maar dit is nog lang niet alles, want John West, YES-R, Dirk Meeldijk, Marcel Swerissen, Bryan Stricker, Michael Nobbe en DJ Cor (Hee-Hoo) zorgen ervoor dat je de hele dag kunt genieten. Oh en vergeet Q-music Het Foute Uur niet!

Flügel Feesttent met OJKB
Even geen Hollands? Dan ga je gewoon naar de Flügel Feesttent! Iedereen die er in 2019 bij was, kan zich nog herinneren hoe de tent van links naar rechts schudde tijdens het optreden van Snollebollekes. Dit jaar is het de eer aan de mannen van OJKB om daar vol gas overheen te gaan. Samen met hun vrienden laten zij de 90's en 00's herleven! K-Liber, MC Remsy, De Sfeermakers, Trafassi, Kolonel Confetti, Nick Stricker, Feest DJ Dave en DJ Galaga knallen alle Guilty Pleasures uit de speakers, met als klap op de vuurpijl nog een speciale verrassing tijdens de eindshow.

Cintura en Karaoke Kerk
Wil je proeven van de Caribische strandsfeer, ga dan naar de Cintura stage. DJ Sigi en MC Shockwave zorgen voor tropische temperaturen met hun mix van Latin, salsa en afro house. Wie er altijd van gedroomd heeft op het podium te staan, gaat naar de Karaoke Kerk. Je raadt het al, jij mag zelf jouw favoriete nummer live zingen op Hoorn Zingt Hollands! Er valt dus genoeg te beleven op het festival, zelfs als je niet van Hollandse hits houdt.

Tickets en info
Alle leeftijden zijn welkom op Hoorn Zingt Hollands, waarbij kinderen t/m 10 jaar zelfs gratis naar binnen mogen. Een ticket kost € 37,50 ex fee en koop je online op hoornzingthollands.nl of in de winkel bij Primera Hoorn en Blokker. Inmiddels zijn er nog meer dan 1.000 tickets beschikbaar, dus zorg dat je er tijdig bij bent.