Partyflock
 
­ Nederland

Leip! festival is terug en groter dan ooit

gepubliceerd door , op
LEIP! Festival
11 augustus 2022
Het LEIP! Festival op maandag 15 augustus (dit keer vanwege Bosk op het Wilhelminaplein in plaats van Oldehoofsterkerkhof) heeft bekende namen zoals Davina Michelle, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez, The Partysqaud en andere grote Nederlandse artiesten op het programma om een onvergetelijke dag te garanderen. Vanaf 15:00u gaan de deuren open van het festival en om 23:00u hoor je de laatste klanken van de spectaculaire eindshow.

Wat gaan de studenten daarna zoal beleven? Er volgt een week met onder andere picknicken in de Prinsentuin, meezingen met Vangrail op het Hofplein, het ontdekken van hotspots met een Student Walk door de stad, uitproberen van de leukste sporten, eten met studentenverenigingen en genieten van een film in de openlucht. Een volledig programma om studenten kennis te laten met de stad en met elkaar.

Carin van der Meij, directeur Leeuwarden Student City: "Geweldig dat we dit jaar een extra uitgebreid programma kunnen aanbieden voor de Leeuwarder studenten. Na een lange periode van beperkende corona maatregelen hebben we er extra zin in om studenten weer met elkaar te laten genieten van muziek en hen een goede start van het studiejaar te geven."