Partyflock
 
­ Nederland

Grootste halloween festivalvan Nederland

gepubliceerd door , op
Crazy Sexy Cool
15 augustus 2022
FeestCrazy Sexy Cool · Halloween Festival
Datumzaterdag 29 oktober 2022
LocatieZuiderpark
Op zaterdag 29 oktober wordt het Rotterdamse Zuiderpark omgetoverd tot één groot Halloween spektakel voor het Crazy Sexy Cool Halloween Festival. Het festival is al jaren een begrip in Rotterdam en omstreken dankzij de sterke line-up en het uitbundige entertainment. Ook dit jaar worden er weer tal van nieuwe scarezones gebouwd die bol staan van de acteurs om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. De kaartverkoop start 19 augustus.

Scarezones en spookhuizen
Halloween wordt elk jaar groter gevierd in Nederland en de organisatie speelt hier goed op in met een uniek outdoor concept. Door middel van een breed scala aan decorstukken die op het terrein te zien zijn, scarezones en drie overdekte podia heeft het festival voor ieder wat wils. "De echte Halloween fans kunnen hun hart ophalen dit jaar, want we zijn al volop bezig met de indeling van het terrein en bijbehorende scarezones." Aldus de organisatie. "Op 29 oktober zal een leger aan grimeurs en stylisten er alles aan doen om de beleving enger dan ooit te maken!"

Drie overdekte en verwarmde stages
Wordt het je iets té eng? De overdekte en verwarmde podia dienen als 'safezone'. Hier komen geen scareactors en draait het om de muziek. Eerder verwelkomde de organisatie namen zoals Ronnie Flex, Broederliefde, Tony Junior, Freddy Moreira en Tabitha. De line-up van dit jaar wordt binnenkort bekend gemaakt op de social mediakanalen van Crazy Sexy Cool.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start 19 augustus om 12:00 uur via crazysexycoolhalloween.nl. De eerste tickets zijn het goedkoopst en bestel je voor slechts €32,50 (ex. fee). Vorig jaar was het Halloween festival volledig uitverkocht.