Partyflock
 
­ Nederland

Ben jij Ultrasonic Ready

gepubliceerd door , op
Over 9 dagen is het dan eindelijk zover 🙌🏽, en dan sta jij op ons prachtig aangeklede strand te genieten met je beste vrienden. Wat een heerlijk gevoel! En om het nog mooier te maken hebben we een EXTRA STAGE toegevoegd, namelijk Hét Feestcafé! Jaaaa… je leest het goed, er komt gewoon nóg een area bij tijdens Ultrasonic Festival. Kom samen de polonaise lopen, meezingen met de grootste hits en proosten op het goede leven!

Maar dat is nog niet alles….. Naast de 6 verschillende stages is er nog zoveel meer te beleven tijdens Ultrasonic Festival! Check ook onze activiteiten en entertainment zoals o.a. een Reuzenrad - Draaimolen - 4-minuten-feestje caravan - Photobooth - Cocktailbar - Makeover caravan - Green screen photobooth - Danseressen - Steltlopers - & nog veel meer.

Alvast aan het plannen waar en hoe laat jij helemaal uit je dak gaat? Hoe dan ook, volgende week zaterdag ontketent zich een ongelofelijk schouwspel van muziek, plezier & entertainment. Zorg dat je de timetable uit je hoofd leert of sla de foto alvast op om niets te hoeven missen op 9 juli! Een goede voorbereiding is het halve werk!

Timetable