Partyflock
 
­ Nederland

Lucas & Steve droppen festival knaller met Dubvision en Joe Taylor

anoniem gepubliceerd op
Lucas & Steve droppen festival knaller met Dubvision en Joe Taylor
10 juni 2022
Het dj- en producers duo Lucas & Steve is terug met nieuwe muziek. Na een succesvolle eerdere samenwerking met Dubvision kan een volgende track niet uitblijven. Vandaag releasen zij - op het label van Spinnin' Records - het nummer: 'Feel My Love'. Met deze 'catchy' feel-good track weten ze iedereen in een zomerse stemming te brengen. Een track om even helemaal los te gaan op een festival.

Deze samenwerking komt niet zomaar uit de lucht vallen. De duo's weten het beste in het elkaar naar boven te halen. De afgelopen periode zijn ze de studio ingedoken met Feel My Love als eindresultaat. Hiermee hebben ze wederom een potentiële zomerhit te pakken.

Tomorrowland Mainstage
Het festivalseizoen is losgebarsten en Lucas & Steve hebben meer optredens dan ooit. Ze zijn enorm blij om weer op festivals te kunnen draaien. De komende periode staan ze onder andere op Wish Outdoor, DreamFields en Solar. Naast Nederlandse evenementen zijn Lucas & Steve ook in het buitenland populair. Zo staat komende maand onder andere Israël, Spanje, Portugal, Duitsland en Frankrijk op het programma en zijn ze deze zomer al vastgelegd voor de Mainstage van Tomorrowland in België en Parookaville in Duitsland.

Over Lucas & Steve
Het van oorsprong Maastrichtse duo staat bekend als smaakmakers van de house- en popmuziek. Dit blijft niet onopgemerkt. Zo bracht het duo alleen al het half afgelopen jaar muziek uit met AfroJack, Dubvision, Tiësto en Galantis. Ze scoren de ene naar de andere hit met vele platina en gouden platen als bekroning. Dit jaar zijn ze ook weer te zien op alle grote festivals in binnen- en buitenland.

Meer informatie: www.lucasandsteve.com