Partyflock
 

Vlindertuin, een nieuw festival! Gaaf! Maar wat is dat dan eigenlijk?

gepubliceerd door , op
Vlindertuin festival, staan voor duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit en natuurlijk een nieuw soort beleving. Het draait niet alleen maar om de muziek, maar er wordt ook veel aandacht gestopt in andere kenmerken.

Zo blinken ze uit met een uitgebreide wijnbar met enorm veel verschillende soorten wijnen, een biergarten met stoere en speciale biersoorten en uiteraard een cocktailbar waar van alles geschonken zal worden. Zo'n ruim assortiment aan speciale dranken heb je nog nooit eerder gezien op een dance event. Hier stoppen ze alleen niet, nee, ze pakken echt uit.

Wij hebben ook een heel divers aanbod aan foodtrucks waar keukens vanuit de hele wereld aanwezig zullen zijn. Er zal geen vlees op het menu van de foodtrucks staan, maar geen zorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie zeer tevreden zullen zijn over ons gevarieerde aanbod.

Daarnaast zullen er meerdere nostalgische attracties aanwezig zijn op ons festival. Met een rupsband, zweefmolen of met ze allen meedoen aan een paardenrace. Het kan allemaal en ze doen er alles aan om jullie een unieke ervaring te geven. Even rust nodig? Ook hier is natuurlijk aan gedacht. Er zijn veel plekjes waar je even lekker kunt relaxen en jezelf weer kan opladen om daarna door te gaan naar de stages waar de beste house gedraaid zal worden.

Over de twee stages gesproken, wat worden die vet zeg. Met internationale iconen en nationale helden hebben wij een enorm dikke line-up samengesteld. Ze zijn ervan overtuigd dat deze artiesten de stages goed zullen verzorgen en de dansvloer vol zullen pompen met energie! Kijk even tussen alle namen en spot jouw favoriete artiest.

Zaterdag 14 mei in het Sidelingepark, Rotterdam. Vlinder jij met ons mee?