Partyflock
 
­ Nederland

Sneeuwbal Winterfestival komt met éénmalige zomer editie: Sambabal Festival

gepubliceerd door , op
"Of het een goede grap betreft? Nee zeker niet!" aldus de organisatie van Sneeuwbal Winterfestival, die op vrijdag 1 april starten met de kaartverkoop van een gloednieuw zomerfestival: Sambabal. Éénmalig ruilen ze het Après-Ski Café in voor een schuimparty en klinkt er Techno, Techhouse, Deephouse en House door de speakers van de verschillende openlucht stages.

"Sneeuwbal Winterfestival is ons dit jaar door de snavel geboord, dus hebben wij besloten om op zaterdag 23 juli een zomereditie te organiseren." De normaliter winterse gekte maakt plaats voor doldwaze tropische verrassingen. Met palmbomen in plaats van kerstbomen en tal van nieuwe area's: waarom zou je wel dansen in een iglo maar niet in een zandkasteel? Zorg dat je niet oververhit raakt, want de zomerzon in combinatie met de beste artiesten laten jouw festivalhart smelten. Wie er op de line-up staan wordt later bekend gemaakt. Verwacht geen sneeuwstorm, maar een zandstorm aan DJ's tijdens de eerste én enige editie van Sambabal in Utrecht.

Terrein
Het bestemmingsplan laat het niet toe dat Sambabal neerstrijkt in Park Transwijk, maar we hebben een minstens zo leuke locatie gevonden op slechts 10 minuten fietsen van het park: Festivalweide Papendorp! "Een enorm terrein waar we volop kunnen bouwen aan zomerse festivalgekte."

Kaartverkoop start 1 april
De kaartverkoop gaat aaanstaande vrijdag 1 april om 12:00 van start! Tickets uit fase 1 bestel je voor slechts €34,50 (ex. fee). Deze zijn zeer beperkt beschikbaar. Tickets die al zijn gekocht voor Sneeuwbal blijven geldig voor het winterfestival in 2023.