Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland Rehab aftermovie klaar
Nieuwe datums events en nieuwe tijden

gepubliceerd door , op
Crazyland rehab was er weer een voor in de boeken en om nog even terug te gaan naar die sfeer en na te genieten hebben we de aftermovie voor jullie klaar. Vanaf nu kan er weer "normaal' een dance event bezocht worden zonder Qr code en gedoe met testen. Wat hebben we hier naar uitgekeken met zijn allen en ook de tijden mogen weer verruimd worden naar de nacht. Tevens zijn we bezig met ons Crazy Wonderland festival 16 juli op Fort Vechten in Bunnik. We gaan er een mooi seizoen van maken in 2022.

Aftermovie klaar en nog meer foto's te zien op www.crazyland.org]crazyland.org. Hieronder de volgende feesten met datums en tijden!



14 Mei: BTCH Hemkade 48 Zaandam Status : Uitverkocht Tijden van 20:00 uur tot 05:00 uur

28 Mei: Booming New Year Hemkade 48 Zaandam Status: Alleen nog enkele normale kaarten te koop, overige uitverkocht Tijden : 21:00 uur tot 06:00 uur. Wil je kaarten kopen voor dit feest ? Klik dan hier om kaarten te kopen shop.paylogic.com

16 Juli: Crazy Wonderland Festival Fort Vechten bij Bunnik : Status: Uitverkocht Tijden : 14:00 uur tot 23:00 uur

Deze feesten staan voor nu vast op de planning. Er komen er nog veel meer dikke aan voor na de zomer. En zoals je kan zien op de aftermovie zijn onze producties altijd zeer professioneel. Met alles erop en eraan. Wil je een gaaf feest meemaken voor nu? Dat kan nog met Booming New Year. We gaan het jaar 2022 alsnog goed inluiden op 28 mei met oliebollen en de dikste optredens en decoratie. Booming New Year wordt een heel dik feest en binnenkort komen we met de line up naar buiten. Dat wordt smullen!