Partyflock
 
­ Nederland

Line up 7th Sunday line up compleet

gepubliceerd door , op
Line up 7th Sunday line up compleet
26 maart 2020
Feest7th Sunday Festival · The Timeless Seven
Datumzondag 5 juni 2022
Organisatie7th Sunday Site
Par-T Site
LocatieDe Roost
De line up van 7th Sunday Festival, Pinksterzondag 5 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, op het festivalterrein De Roost in Erp (bij Eindhoven), is compleet. Nadat eerder al Tiësto werd aangekondigd, zijn nu ook onder anderen Bizzey, Dudfire, Housequake, Kraantje Pappie, Ofenbach, Sub Zero Project, Ummet Ozcan en Kris Kross Amsterdam bevestigd. Daarnaast staan Lucas & Steve, FeestDJRuud XXL Lonely At The Tap!, Snelle & De Lieve Jongens Band en STUK & Friends op het affiche. Ook kunnen de bezoekers zich verheugen op Antoon, D-Block & S-te-Fan, Flemming, Mark Knight, Morten, N-Vitral vs D-Fence, Rebelion en ROD.

De mannen van Stuk TV komen naar 7th Sunday om hun 10-jarig bestaan te vieren met het speciale STUK Fest op hun eigen stage. Kris Kross Amsterdam beleeft een primeur met hun eigen stage, terwijl The High wordt gehost door Housequake die daarmee ook een primeur in handen heeft. Naast de verschillende stages is er onder de noemer The Playground een creatieve zone, met heerlijk eten, workshops en andere activiteiten.

7th Sunday Festival kan zo'n 45.000 bezoekers ontvangen. Ook dit jaar is het de verwachting dat dit aantal de kassa's passeert. Het festival vindt altijd plaats op Pinksterzondag, zeven zondagen na Pasen en staat te boek als een allround music festival met zestien verschillende area's, waar vrijwel alle genres van de elektronische muziek zijn te beleven: EDM, Hardstyle, Urban, House, Techno, Techhouse, Deephouse, Eclectic, Big Room, Trap, Hip Hop, Live, Disco, R&B en Reggae. In totaal staan meer dan 120 artiesten geprogrammeerd. Par-T heeft diverse prijzen gewonnen met het concept 7th Sunday, waaronder 'Grand Festival 2018' van Festivalchart.

De kaartverkoop voor 7th Sunday Festival is inmiddels geopend en gaat erg hard. De laatste reguliere ickets zijn te verkrijgen via 7thsunday.nl. Producent Par-T verwacht zeker voor het einde van deze maand uit te verkopen.