Partyflock
 
­ Nederland

Onze Stages

gepubliceerd door , op
Deze zomer zijn we terug!! Samen met de lekkerste partners - verspreid over 6 stages - zullen we twee jaar stilte in één dag inhalen. Hier wil jij bij zijn!

De Centrale
Maak je borst maar nat, want bij De Centrale houden we het tempo goed hoog. Ga op in juicy houseplaten waar je hart sneller van gaat kloppen en dans je hele fucking heupen uit de kom.

BASIS
Met 180cc klap je er hier vol op. Want met technoplaten met een bpm hoger dan je studieschuld kan je niet anders dan superlekker gaan.

Singlefeestje
Swipe je billen naar rechts en vier het single leven. Zing en schreeuw je stembanden uit je lijf en haal de nachtegaal in je naar boven. Hier mag je all-out en zonder schaamte keihard meezingen.

David Vunk & Friends
De creme de la creme onder de house-muziek. Alleen het allerbeste van het allerbeste. David Vunk en zijn vrienden zullen je eens laten zien wat échte house is.

Terug Naar Toen
Spring in een tijdmachine en speel je pubertijd opnieuw af. Al meer dan 14 jaar laat het team van Terug Naar Toen je intens lekker gaan op de beste 80's, 90's en 00's muziek.

Stille Disco
Dans je uit de maat? Dan ben je hier aan het goede adres. Want met drie verschillende kanalen zal niemand opmerken dat jouw danspasjes net zo ontregeld zijn als de dienstregeling van de NS. Pak jouw momentje!

Tickets - waarvan een groot deel de afgelopen twee jaar al is verkocht - gaan aanstaande maandag 21 maart om 12:00 in de verkoop.