Partyflock
 

The Boy Next Door, De Hofnar en Emy Perez maken ultieme zomersound met 'Morning Sun'

gepubliceerd door , op
The Boy Next Door, De Hofnar en Emy Perez maken ultieme zomersound met 'Morning Sun'
11 juni 2021
Het wordt een zomer waarin we terug gaan naar hoe het hoort: festivals, feestjes en positieve vibes! De nieuwe tune 'Morning Sun' van The Boy Next Door, De Hofnar en Emy Perez past perfect bij deze gelegenheid. De mix van een ontspannen sound, warme trompetklanken en de pakkende vocalen van Emy Perez zorgen ervoor dat jij je zomer perfect kunt aftrappen. 'Morning Sun' komt uit via Kill Your Darlings en is vanaf vandaag beschikbaar op alle online streamingplatforms.



The Boy Next Door wacht al tijden op een zomer waarin alles gewoon weer kan. Eerder dit jaar bracht hij dan ook de tropische single 'Fly' uit, samen met Made in June en Romy Dya. De artiest had zijn wereldwijde doorbraak met de monsterhit Whenever met Kris Kross Amsterdam en Conor Maynard, de song is inmiddels méér dan 300 miljoen keer gestreamd op Spotify. Daarvoor had hij al succes met onder andere de Top 40-hit 'La Colegiala' met Jody Bernal. Dit jaar startte de positieve allemansvriend een nieuw hoofdstuk in zijn muzikale carrière door te tekenen bij Kill Your Darlings, het label van Mr. Polska.

Speciaal voor 'Morning Sun' werkte The Boy Next Door samen met De Hofnar, die hij al méér dan tien jaar kent. De Hofnar is een bekende naam in de Deep House scène door zijn remix voor 'Klanga' van Gostan op YouTube (72 miljoen views), zijn single 'Oxas' met Gamper & Dadoni (44 miljoen streams op Spotify) en zijn track 'Zonnestraal'. De laatstgenoemde tune werd gebruikt onder een meme voor Schreckophone en heeft gecombineerd over alle streamingplatforms meer dan 100 miljoen streams behaald. De heren betrokken Emy Perez voor de vocalen bij de track. De zangeres heeft met haar eigenzinnige stijl al méér dan 100 miljoen streams weten te scoren en daarnaast trad ze op in het voorprogramma van onder andere Shakira en Eros Ramazzotti. De mix van deze doorgewinterde artiesten zorgt voor een heerlijke, zwoele zomersound.