Partyflock
 

Firewall gaat 48 uur lang live om geld in te zamelen voor het Rode Kruis

gepubliceerd door , op
Firewall gaat de strijd aan met het virus. Van 17 t/m 19 april 2020 sluiten 2 presentatoren en 1 dj zich 48 uur lang op in Ollie's Brandstore in Tilburg voor een charity livestream.

Normaal gesproken hoor je Thomas van Groningen dagelijks op BNR Nieuwsradio, is Niels van der Veen bij 100% NL te vinden en draait Dirk Stolk als De Manager door heel het land. Van Groningen (host), Van der Veen (host) en Stolk (DJ) bundelen voor deze livestream voor 48 uur de krachten. Verwacht hierbij non stop entertainment: er wordt muziek gedraaid, de presentatoren gaan gesprekken aan met verschillende gasten en er zullen verrassende items voorbij komen.

"We gaan het lekker twee dagen gezellig hebben op de livestream, met heel Tilburg, voor het goede doel. Zin in!", aldus van Groningen.

Alle opbrengsten van Firewall gaan naar het Rode Kruis. Het Rode Kruis komt op steeds meer plekken in actie tegen het coronavirus en is ontzettend hard nodig. Zo bieden zij ondersteuning aan GGD's en ziekenhuizen, is er de Rode Kruis Hulpijn en zorgen zij voor een centrale inzameling van beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen.

"Los van het enorm goede doel, proberen we hiermee vooral een hoop positiviteit bij iedereen in de huiskamer te brengen. Samen staan we sterk.", aldus medeorganisator Olivier Jaspers.

Meer info over Firewal is te vinden op: steunfirewall.nl