Partyflock
 
­ Nederland

INVADERS Hosting op Outdoor Stereo 2020

gepubliceerd door , op
Met nog zes maanden te gaan is de hosting partner van de Hardstage bekend gemaakt, deze stage is na de mainstage de grootste van het festival en trekt een toegewijd publiek aan uit alle windhoeken van Nederland. De heren van Invaders, Daan en Jan Looman, hebben vorig jaar voor het eerst de kans gekregen om hun creativiteit los te laten op deze magische stage. Dit heeft geresulteerd in een groot succes, de tent was voor het grootste gedeelte van de dag gevuld met een energieke mensenmassa waarvan het hart begint met kloppen bij 150 BPM. De heren van Invaders zijn gestart in poppodium Manifesto Hoorn in 2017. Het organiseren is begonnen bij de liefde voor de hardere stijlen en het ultieme gevoel van saamhorigheid, wat komt kijken bij de betreffende feesten.

"Wij zullen net als vorig jaar al onze energie steken in het hosten van de Hardstage", geeft Daan Looman aan. "Op de line-up staan de grote namen in combinatie met talent, dit doen wij om diversiteit te creëren, een totaalbeleving neer te zetten en ook nog het meest aanstormende talent een kans te geven. Hiermee zetten wij voor ons gevoel al een grote stap in de goede richting om 29 augustus tot een groot succes te maken."

Wat er gaat gebeuren om het thema in ere te houden is nog een verrassing. De organisatie verwacht in ieder geval een verhaallijn neer te zetten die de bezoeker meeneemt naar de duistere kant van 'Viva La Fiesta'. In samenwerking met Outdoor Stereo zal de lat in ieder geval nog hoger gelegd worden dan voorgaande jaren om de bezoeker een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Met het bekendmaken van Invaders als hosting partner, verwacht de organisatie een stormloop op de kaarten. De Early Bird actie loopt nog tot 1 juni. Tickets kosten nu € 32,50 (ex fee) en bij de vriendenactie geldt 4 + 1 gratis. De minimale leeftijd is 18 jaar. Tickets zijn hier verkrijgbaar en informatie vindt je op outdoorstereo.nl