Partyflock
 
­ Nederland

Snollebollekes presenteert 'Total Loss Festival'

gepubliceerd door , op
Party-act Snollebollekes krijgt zijn eigen outdoor festival. Op zaterdag 29 augustus organiseert de act samen met festivalorganisator The Matrixx de eerste editie van Total Loss Festival op strandpark Aquabest bij Eindhoven.

Het evenement krijgt acht area's, waar meer dan zestig artiesten worden geprogrammeerd. Het festival zal plaats bieden aan maximaal 40.000 bezoekers. Snollebollekes vormt de rode draad op het festival, en zal meerdere malen op de mainstage optreden. Ook op andere podia zal de act te zien zijn. Naast Snollebollekes zijn onder andere Gerard Joling, Vengaboys, Paul Elstak, Jan Smit, Frans Bauer, Django Wagner, Bram Krikke CH!PZ, Kalvijn en The Partysquad gestrikt voor een optreden.

Rob Kemps, de frontman van Snollebollekes, is zelf woonachtig in Best, op fietsafstand van het festivalterrein. "Als kind heb ik hier dágen gespeeld, gevoetbald en gezwommen. Dat ik hier nu mijn eigen festival mag houden, is natuurlijk super. Ik kom op de fiets!", aldus de trotse festivaldirecteur. Hij denkt actief mee met de festivalorganisatie Matrixx om het zo'n compleet mogelijk festival te maken. Zo heeft hij onder andere een reuzenrad, z'n eigen cocktail 'Snollebowl', een speciale eindshow door zijn alias 'Alaafrojack' en de speciale 'Snollebollekes Parade' laten opnemen in het aanbod.

Tickets voor Total Loss Festival gaan op zaterdag 1 februari in de verkoop. Tickets zijn dan te koop met tijdelijk €10 korting voor slechts €25,-.

4 opmerkingen

Wat een horror deze act.
Verschrikkelijk
Uitspraak van Genieter op dinsdag 28 januari 2020 om 20:22:
Wat een horror deze act.
Verschrikkelijk


Eindelijk iemand met verstand, waarom vind iedereen dit toch zo prachtig :facepalm:
Uitspraak van #81 -[D.K]- op donderdag 30 januari 2020 om 13:03:
Uitspraak van Genieter op dinsdag 28 januari 2020 om 20:22:▶Wat een horror deze act.
Verschrikkelijk
Eindelijk iemand met verstand, waarom vind iedereen dit toch zo prachtig :facepalm:


Geen idee man. Ver weg van blijven