Partyflock
 
­ Nederland

Frenna's Bday Bash

gepubliceerd door , op
Frenna's Bday Bash
12 november 2019
Op zaterdag 23 november is het tijd voor de birthday bash van het jaar, en dat kan er natuurlijk maar één zijn: Frenna's Bday Bash!

Nadat hij het afgelopen jaar de grote winnaar was tijdens de FunX Awards, de Edison Pop Prijs in ontvangst heeft mogen nemen en onder anderen een uitverkocht festival én ADE-show op zijn naam heeft geschreven wordt het nu wederom tijd voor zijn legendarische #BdayBash in, hoe kan het ook anders, Club BLU!

Zoals velen inmiddels al weten staat King Sieben garant voor een complete shutdown, zijn bday bashes in Club Blu zijn elk jaar weer the talk of the town. Naast een spetterend liveoptreden van the man himself, komen er natuurlijk ook een heleboel collega-artiesten langs om de verjaardag van deze legend samen met jullie te vieren. Dus roep je hele gang bij elkaar en leg je party outfit klaar voor een onvergetelijke nacht in je favoriete club!

Ieder jaar weer opnieuw is de bday bash van Frenna stijf uitverkocht, daarom willen we iedereen waarschuwen om niet te lang te wachten met het aanschaffen van een ticket.

De tickets zijn verkrijgbaar via tickets.ticksz.com