Partyflock
 
­ Nederland

Halloween groots gevierd in Rotterdam

gepubliceerd door , op
Crazy Sexy Cool
26 augustus 2019
De meeste sprookjes eindigen met: "ze leefden nog lang en gelukkig." Maar dat deden ze zeer zeker niet tijdens de 3e outdoor editie van het Crazy Sexy Cool Halloween festival. Waar 5 scare zones waren ingericht om bezoekers knikkende knietjes te bezorgen. Één daarvan stond in het teken van vervloekte sprookjes, waarbij tevens scare actors werden ingezet. Naast alle Halloween elementen bood het festival haar bezoekers 3 indoor podia waar House & Urban werd gedraaid.

Artiesten als Jebroer, Freddy Moreira, Afro Bros, The Partysquad & Snelle wisten de 7500 bezoekers aan het dansen te krijgen in de verwarmde festivaltenten. Die verwarming was lange tijd niet nodig gezien de temperatuur 's middags steeg naar 19 graden.

Nieuw was de Silent Disco Of Death, waar bezoekers een koptelefoon kregen met 2 kanalen om uit te kiezen. In een enorme opblaaskerk gingen 2 DJ's met elkaar de strijd aan voor de meeste luisteraars. "Geweldig om te zien dat Halloween zo populair is in Rotterdam en dat alle bezoekers verkleed komen. Wij kijken terug op weer een geslaagde editie!" Aldus de organisatie. De eerstvolgende Crazy Sexy Cool editie is op 1 augustus 2020 in het Zuiderpark