Partyflock
 

Claptone brengt zijn The Masquerade avond van Ibiza naar ADE!

gepubliceerd door , op
De mysterieuze man met het gouden masker, Claptone, betovert deze zomer iedere maandag Pacha Ibiza met zijn Masquerade concept. The Masquerade combineert magie, mysterie, intrige en natuurlijk de fijnste house, disco en tech-house! Unieke visuals, mysterieuze decoratie en magisch entertainment onder aanvoering van Claptone en zijn DJ vrienden. Dat is wat je kunt verwachten op zaterdag 19 oktober in het World Fashion Centre in Amsterdam.

Line-Up


Naast de wekelijkse residency in Pacha Ibiza reist het gouden masker ook de hele wereld over en host verschillende stages op festivals als Tomorrowland en Daydream Festival. ADE mag natuurlijk niet uit dit rijtje ontbreken! Speciaal voor ADE heeft Claptone een aantal bijzondere muzikale vrienden uitgenodigd. Wat te denken van de act van dit jaar Purple Disco Machine! Op dit moment scoort hij met zijn unieke disco sound opnieuw een Beatport nummer 1 hit met een remix van Roberto Surace zijn hit Joys. Todd Terry, Matthias Tanzmann, Tube & Berger, Mat.Joe & Wouter S maken de line-up compleet.

World fashion center
The World Fashion Centre maakt dit jaar deel uit van het ADE. Het complex beschikt over een aparte event ruimte in industriële setting wat plaatst biedt aan ruim 2000 bezoekers. Zaterdag 19 oktober zal deze locatie volledig worden omgetoverd in Masquerade sferen. The World Fashion Centre beschikt over een eigen parkeergarage en ligt op 5 minuten loop afstand van Metro- en treinstation Lelylaan.

Tickets
Reguliere tickets zijn nu te koop voor 24,95 ex fee kosten en zijn verkrijgbaar op tibbaa.com