Partyflock
 
­ Nederland

Waterdance
Les dorst door dans

gepubliceerd door , op
Waterdance
5 september 2019
Voel je je op maandag ook wel eens schuldig, nadat je op zondag toch nog een festivalletje had gepakt? Kom dan ook op 15 september naar Waterdance bij Noorderlicht, want jouw schuldgevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon wetende dat jouw feestvreugde bijdraagt aan de realisatie van schoon drinkwater projecten in Oeganda.

Stop Poverty organiseert op onder creatieve leiding van Nidhi Chadha onmisbare fundraisers voor op je bucketlist. In samenwerking met lokale horeca, of het nu in Byron Bay (Australië) of Amsterdam is, weet Nidhi iedere keer weer artiesten en kunstenaars samen te brengen die zich belangeloos inzetten voor het goede doel. Ook nu weer zijn het niet de minste namen uit de alternatieve elektronische muziekwereld die zich hebben verbonden aan Waterdance. Zo zullen Britta Unders (o.a. Burning Man, Fusion, Katerblau), Kraut (Pleinvrees, Alter Ego, Into the Woods) en zelfs Taya (Byron Bay, Australië) naar Noorderlicht komen om het dak eraf te draaien!

Tickets voor dit feest, dat vanaf 21:00 uur start, zijn €15,- en de opbrengst van de kaartjes gaat voor 99% naar de schoon drinkwater projecten in Oeganda. Dit kan omdat Stop Poverty alleen met vrijwilligers werkt en vrijwel geen andere kosten maakt.

Toch geen nachtbraker? Noorderlicht is de hele dag open en vanaf 16:00 uur is er al wat leuks te doen: zo zullen verschillende artiesten live kunstwerken maken die geveild worden. Je kunt een nieuwe vintage outfit scoren, een dansje doen in de Stille Disco en er is ergens op de dag een live surprise act gepland. Koop je een lot voor de Tombola? Dan maak je kans op mega prijzen zoals oa: een gloednieuwe handpan -instrument-, een Wim Hof -iceman- workshop voor 10 personen, een Ableton- of kitesurf-clinic!

Net zoals water kun je dit evenement dus niet missen! Koop je tickets voor Waterdance hier en laat ons weten dat je erbij bent via Facebook.

Bekijk hier de promovideo voor Waterdance!


Meer weten over Stop Poverty klik hier