Partyflock
 
­ Nederland

Nijmegens industriële speeltuin Herfstdrift maakt line-up bekend

anoniem gepubliceerd op
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde en industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart.

Dit jaar staat Herfstdrift meer dan ooit in het teken van verbinding. De connectie tussen het binnen- en buitenterrein wordt sterker (en warmer) dankzij een nieuwe indeling vol cultuur, food & drinks en verwarmde zitplaatsen, terwijl een even progressieve als spannende programmering het festival aandrijft. Zo komen Skatebård & David Vunk en Steffi & Privacy een reeks bijzondere back-to-backs weggeven, en is er dankzij zwaargewichten Kobosil, Planetary Assault Systems, Working Titles (live), Beverly Hills 808303, Marcellus Pittman, Tammo Hesselink en Ross From Friends (live) een ijzersterke mix van ervaring en toekomstmuziek.

Drift mag een van Nijmegens meest unieke plekken tot thuisbasis rekenen, en gooide het afgelopen jaar hoge ogen door vol in te zetten op de vergroening van haar evenementen. Zo werkt de organisatie met een softcup-statiegeldsysteem en wordt duurzaamheid meer en meer geïntegreerd in het festivalconcept. Waarover de komende maanden meer.

Tickets voor de 9e editie van Herfstdrift Festival kosten €39,50 exclusief BTW en zijn vanaf heden verkrijgbaar.

Over Drift - Om te dansen
Drift biedt het beste van nu, maar ook een podiumplek voor aanstormend talent. Dat, in combinatie met een prachtlocatie, vijf podium-identiteiten en het liefste en een meest trouwe publiek dat een organisatie zich maar kan wensen, maakt Herfstdrift het evenement dat het al 9 jaar is.

Line-up

1 opmerking

God damn ik dacht dat er een industrial feest kwam. Wat jammer