Partyflock
 
­ Nederland

Soul Live Festival maakt line-up compleet

anoniem gepubliceerd op
Ryan Shaw met Re:Freshed Orchestra en Benny Rodrigues maken line-up van Soul Live Festival op zaterdag 31 augustus op de Pettelaarse Schans in 's Hertogenbosch compleet. Eerder werden al namen als Trijntje Oosterhuis, Ben l'Oncle Soul, Alain Clark en Shirma Rouse bekendgemaakt. Tickets zijn te koop via soullivefestival.nl.

Op de Soul Live stage is de Amerikaanse soulzanger Ryan Shaw toegevoegd. Hij zal zijn hits 'Do the 45', 'We Got Love' en 'It's Get Better' komen zingen, maar ook nieuw repertoire en een tribute aan grote soul legendes, zoals Stevie Wonder. Ryan Shaw stond eerder in ons land al op North Sea Jazz, Pinkpop en heeft een aantal Grammy nominaties op zijn naam staan. Hij zal begeleid worden door Re:Freshed Orchestra. Het Re:Freshed Orchestra is een Rotterdamse band samengesteld uit muzikanten van verschillende disciplines, van klassiek geschoolde musici tot muzikanten uit de soul/hiphop, en zij stonden een kleine maand geleden ook nog op North Sea Jazz. Volgens Rik Buenen, organisator van Soul Live Festival, is het evenement vooral uniek, omdat de focus echt op soulmuziek ligt. "Er zijn al veel Jazz georiënteerde festivals in Nederland en wij hopen met Soul Live het soul/funk genre meer onder de aandacht te brengen. Met een mix van internationale en nationale acts op de unieke locatie in 's Hertogenbosch, de stervormige Pettelaarse Schans, proberen wij een intieme sfeer neer te zetten."

Soul Live Festival is het festival voor soul, funk, disco, soulful house en r&b-liefhebbers, vanaf 18 jaar en ouder. Waar een ode aan de classics uit deze muziekgenres, als ook nieuwe hits worden gebracht.

Tickets voor Soul Live Festival zijn beschikbaar vanaf € 41,25 (39,50 + 1,75 service fee). Soul Live Festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus. Locatie is De Pettelaarse Schans, 's Hertogenbosch.

Line-up