Partyflock
 

LEIP x RUMAG Festival is weer terug met Bizzey en Frenna

anoniem gepubliceerd op
LEIP x RUMAG Festival is weer terug met Bizzey en Frenna
13 augustus 2019
LEIP! en RUMAG. komen voor de vierde keer bij elkaar om samen het nieuwe studiejaar op feestelijke wijze in te luiden. Het festival, dat inmiddels al voor de 14e keer haar deuren zal openen, is in eerste instantie een initiatief van Leeuwarden Student City. Op donderdag 5 september zal er om 16:30 worden afgetrapt. Om 23:00 komt het evenement na een gigantische eindshow, waar zo'n 10.000 studenten van hebben kunnen genieten, tot een eind. Het thema dit jaar? JUNGLE OF LOVE!

Dit jaar zullen deejays en live acts van de bovenste plank, uit zowel binnen- als buitenland, het podium vullen. Bizzey, Frenna, Chivv, Joost, Freddy Moreira, Irwan, Badir, Cham, Kelly Ross, Miguell Kaidel, The 90's Are Back DJ Team, Kroegtijgers, Martin Harder en Ricardo Silvio gaan zorgen voor een onvergetelijke avond op het Oldehoofsterkerkhof. Geen onbelangrijk feitje: JOOST komt van eigen bodem! Twee deejays leggen veel meer kilometers af om een set te komen draaien. Cham komt uit ons zuidelijke buurland België en Badir uit de mooiste stad van het Midden-Oosten: Dubai.

Het social media brand RUMAG. - herkenbaar. van. het. vele. puntgebruik -, gooit opnieuw haar eigen saus over het festival. Met de komische teksten en pikzwarte huisstijl met een aura in alle kleuren van de regenboog is het plaatje compleet.

Voor slechts €5,- krijg jij toegang tot de JUNGLE OF LOVE én 2 consumptiebonnen, zodat je bijvoorbeeld al lekker in de sfeer kunt komen met het goudgele genotsmiddel!


Line-up