Partyflock
 
­ Nederland

Munten op Hullabaloo Festival worden Collectors Item

anoniem gepubliceerd op
Craig David, Oscar and The Wolf name="Oscar & The Wolf"], Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Di-rect en Duncan Laurence. Het zijn slechts enkele namen van de artiesten die optreden op het Groningse Hullabaloo Festival. Om deze eerste editie extra memorabel te maken heeft de organisatie bekend gemaakt om de munten te laten bedrukken met afbeeldingen van de artiesten die optreden op 30 en 31 augustus in het Groninger Stadspark.

"Het leek ons tof om nog iets blijvends te creëren als aandenken aan je bezoek van het evenement naast je weekenderbandje, onvergetelijke foto's en een kater. Op deze manier kunnen fans hun favoriete artiest mee naar huis nemen" aldus de organisatie.

Daarnaast maakt de organisatie bekend dat er een "Golden Penny" zal zijn. Als je deze aantreft in je muntenstrip krijg je net als een echte artiest je eigen kleedkamer in het artiestendorp backstage. Deze kleedkamer is voorzien van alle gemakken: zoals een gevulde koelkast, privé toilet en je ontvangt van elke artiestenmunt een exemplaar zodat je collectie compleet is.

Het evenement
Hullabaloo is de plaats waar de complete chaos overgaat in de liefde voor muziek, aldus 4PM Entertainment. De 'Mayhem' stage is de Mainstage van het festival waar je de grote artiesten kunt verwachten. Avontuur, fun, gekte en de beste popmuziek komen allemaal samen op de mainstage. Naast het muzikale feest, wordt Het Groninger Stadspark omgetoverd tot 'Hullabaloo Village', een camping waar bezoekers van vrijdag tot en met zondag kunnen overnachten.

Gemixte muziekstijlen
Ook voor andere muziekstijlen is er volop plaats op het festival. Naast de Mayhem mainstage, heeft Hullabaloo ook een pure pop stage en een crossover pop stage: dat is een mix tussen hiphop, rhythm & blues en popmuziek. De Fuss stage vormt het elektronisch hart van het festival en het festival wordt verder aangevuld met acts & activiteiten voor de bezoeker.

Line-up

Zaterdag




Zondag