Partyflock
 

We Are The Future Festival met o.a. Lil Kleine & Band voor alle leeftijden

gepubliceerd door , op
Jongerenfestival We Are The Future wordt een all ages festival. De basis van het concept blijft hetzelfde: geen drank, drugs en tabak. Het festival keert terug waar het in 2015 begon. De AFAS Live (toenmalig Heineken Music Hall) is wederom tijdens Amsterdam Dance Event het toneel van een avond waar 5.500 bezoekers en grote Nederlandse acts samenkomen om op een verantwoorde manier een uitgaansavond te beleven.

Grote artiesten zien en ontmoeten
Op We Are The Future festival staan jaarlijks populaire live-artiesten en bekende dj's. Nadat er al een aantal populaire artiesten als Ronnie Flex, Tabitha, Kris Kross Amsterdam, Dopebwoy, Snelle, Mike Williams en Julian Jordan bekend zijn gemaakt is ook Lil Kleine op het festival aanwezig met zijn voltallige band om een show van één uur te geven. Lil Kleine stond onlangs nog twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome met zijn eigen 'Het Concert'. Naast dat de artiesten een optreden geven is het voor bezoekers van We Are The Future Festival ook mogelijk hun helden te ontmoeten. Een aantal van de mainstage artiesten staat namelijk ook in de Meet & Greet area, waar bezoekers op de foto kunnen en een handtekening kunnen scoren.

Met de stap naar all ages verwacht de organisatie meer jongeren aan te trekken die met een ouder komen. "We geven gehoor aan de wens van veel jongeren, met vrienden en familie boven de 18 jaar. Zij hadden eerder geen toegang tot het populaire festival, maar vanaf komende editie dus wel. We verwelkomen hen graag en pakken daarom uit met meer en grotere artiesten," aldus organisator Philippe Hes van 4PM Entertainment.

Meer all ages
4PM Entertainment en E&A Events zitten ook achter het immens populaire Martin Garrix All Ages tijdens ADE. "De ervaring leert dat grote artiesten veel jonge fans hebben. De animo voor dit soort evenementen is daarom groot. Jongeren van alle leeftijden gaan hier heel goed samen met ouders, die ook zichtbaar genieten."

Donderdag 8 augustus start de ticketverkoop voor fans die zich hebben gepre-registeerd om 10:00 uur 's ochtends. Om 18:00 uur gaat de reguliere verkoop online.

Verantwoord uitgaan
4PM Entertainment en E&A Events organiseren al ruim 12 jaar feesten en festivals voor jongeren. Hes: "We Are The Future festival is ontstaan vanuit de gedachte dat jongeren pas na hun achttiende echt in aanraking kunnen komen met de grote artiesten uit het uitgaansleven. Wij willen hen voor die tijd al kennis laten maken met het uitgaansleven en alles wat daarbij hoort, maar dan op een verantwoorde manier. Dus zonder alcohol, tabak en drugs."