Partyflock
 
­ Nederland

Dromen komen uit voor La Rêve

gepubliceerd door , op
De Zomerkantine
12 juni 2019
Dit jaar organiseert La Rêve voor de 3e keer op rij het festival op het terrein van Thuishaven. Na 2 edities met zo'n 2000 bezoekers is het festival dit jaar stijf uitverkocht met 4 verschillende stages, een unieke combinatie van grote internationale acts en opkomend talent en meer dan 3000 dromers.

Na en geweldig clubseizoen in de Marktkantine moest een succesvol jaar in stijl worden afgesloten in het zonnetje op Thuishaven. De organisatie pakt dit jaar groots uit en programmeert op elke stage een sterke line up. Deze gewaagde stap heeft zich geloond, want met nog 2 weken te gaan was La Rêve Festival voor het eerst stijf uitverkocht. Je zou denken dat dit wat rust geeft bij de organisatie, maar niets is minder waar. Des de meer druk om te laten zien wat voor een sfeer wij kunnen neerzetten met ze alle, Aldus Daniel, een van de eigenaren van La Rêve. De laatste paar maanden hebben bij de community rond om La Rêve in het teken gestaan van kunst en creatie. Dag in dag uit werd er op een weilandje nabij Amsterdam geklust aan een surrealistisch decor.

Naast het decor brengt La Rêve dit jaar een nieuwe toevoeging aan het festival. De evenementen hebben altijd in het teken gestaan van live acts en daarom heeft de organisatie dit jaar een unieke akoestisch stage samengesteld waar jonge, talentvolle dichters, singer-songwriters en verhalenvertellers het podium krijgen om de bezoeker te trakteren met hun talent. Zo komen singer-songwriters als Bastiaan Swart en Lotta Walda, en is de dwalende dichter Andreas Schrijvers weer van de partij.

Na het festival bij Thuishaven heeft De Marktkantine de dromers van La Reve uitgenodigd om de nacht invulling te geven. Met headliners als Gui Boratto, Noir en nog een geheime traktatie belooft het tot in de vroege uurtjes magisch te worden.

De Zomerkantine x La Rêve
27/07/2019 – 23:00 tot 05:00

Gui Boratto
Noir
Secret Headliner
Colyn & Aeden
Klankveld (live)
LEIA.

Het festival is inmiddels helemaal uitverkocht, maar er zijn nog wel tickets verkrijgbaar voor de afterparty in De Marktkantine vanaf 23:00. Tickets kosten €15 per stuk en zijn te koop via de website van De Marktkantine.