Partyflock
 

Beachbop

gepubliceerd door , op
Beachbop
9 juli 2004
FeestBeachbop · 2e editie
Datumzondag 25 juli 2004
LocatieBloomingdale Site
Overveen - Voor de tweede editie van Beachbop mogen nog maar 10.000 kaartjes worden verkocht. Deze moeten alleen per internet worden aangeboden en niet via kassaverkoop. Dat heeft de Bloemendaalse raad gisteravond geëist. Burgemeester Snoeck-Schuller lag tijdens een evaluatie zwaar onder vuur vanwege haar afweging om de tweede editie van Beachbop in juli zonder meer door te laten gaan.

Pachters hadden tijdens de eerste Beachbop-editie eind juni een groter deel van het strand afgezet dan afgesproken. Het was de bedoeling dat ze alleen hun gepachte deel zouden afzetten, zodat er een strook strand vrij toegankelijk zou blijven voor wandelaars en venters. Dit was voor de Bloemendaalse raad destijds een belangrijke eis om met hekken in te stemmen.

Maar omdat enkele pachters de hekken ruimer geplaatst hadden dan afgesproken, kwam het water aan het begin van de middag enige tijd voorbij de hekken. Ook hadden paviljoens hun geluidsinstallaties verkeerd opgesteld, zodat de muziek landinwaarts ging. Dat zinde de raad helemaal niet, die gisteren harde noten kraakte over de eerste Beachbop-aflevering.

De raadsleden, die vraagtekens bij de veiligheid plaatsten, vroegen zich af waarom het college van B en W niet veel strenger heeft opgetreden, zoals van tevoren was toegezegd. Wanneer stelt de burgemeester een grens aan de paviljoenhouders, zo vroegen zij zich af. ,,Ze trekken zich nergens wat van aan, sollen met Bloemendaal.''

Snoeck-Schuller is in hun ogen veel te coulant door geen sancties te treffen na de eerste, niet volgens de afspraken verlopen editie. Liberaal Bloemendaal vindt het 'betreurenswaardig' dat Snoeck met de organisatie afspraken heeft gemaakt over een tweede Beachbop zonder daar eerst met de raad over te overleggen. Daardoor zit Bloemendaal vast aan een tweede editie.

Volgens burgemeester Snoeck-Schuller is de eerste editie 'dusdanig georganiseerd, dat Beachbop een tweede kans moet krijgen', door waarschuwingen uit te delen en scherpere eisen te stellen. Op advies van de politie was besloten het eerste feest niet af te blazen, uit angst voor ongeregeldheden, aldus Snoeck.

Ook hechtte de burgemeester er veel waarde aan dat betrokken hulpdiensten positief waren over het verloop. Snoeck: ,,Als de paviljoenhouders zich weer niet aan de hekken houden, gaat de derde keer niet door. Klaar.''

VVD, CDA en Liberaal Bloemendaal stelden daarom voor om in plaats van 17.000, er slechts 10.000 beschikbaar te stellen. Ook moet de vrije strook van tien meter echt vrij blijven.

Bovendien moet het college de vergunningen volgend jaar eerst voorleggen aan de raad. Wat Progressief Bloemendaal betreft, kwam er helemaal geen vervolg.

120 opmerkingen

Al die ouwe zakken die graag in de belangstelling staan bij de gemeente moeten is ophouden met alles wat leuk is en geld opleverd te verzieken.
 
ouwe zemelaars.
 
Ik ga er gewoon heen... Kan mij niks schelen
 
Ze moeten een voorbeeld nemen aan almelo nemen daar laten ze nu al 2 jaar zien hoe je een strand feest moet organiseren ;)
zijn er in Alemelo strandfeesten tegenwoordig???
 
nee bedoelde almere natuurlijk ... ;)
Jeetje d8 al almelo heb tog geen strand is net zon gehucth phaaa maar almera tja bloomingdale blijft leker als ze neit zo ZEIKEN komt zeker door die HARRY POTTER peter balkenschijterd laat hem dr eens heen gaan :P weddu dat tie vent los gaat ;)
burocratie met een hoofdletter,wat een sukkels,of willen ze alleen maar dikke duitsers met schreeuwende koters op bloemendaal .de campings staan er vol mee!
de raad moet maar eens los gaan ,fles rose erin en feesten maar!
of zouden ze niet weten wat dat is ........
wat een gezeik weer he
1x in de zoveel tyd een feesie
dat kunnen ze toch wel ff over t hoofd zien????
:S:S:S:S:
 
Asjemenou?
die hekken zijn wel jammer!!! maar dat je entree moet betalen kan geen kwaad, dan komen er tenminste mensen die echt van feesten houden!!!
Komt allemaal dik in orde..............
Pleur die strandpaviljoens van Q-dance en Bloomingdale dan gewoon neer in IJmuiden aan zee ofzo. Alleen moet de naam Bloomingdale dan wel wat verandert worden.
Beetje jammer dat het allemaal zo moet gaan...
Het feestje van Yorin FM vorige week in IJmuiden mag er zijn! Het was toppie! Neem een voorbeeld Bloemendaal!!
Het moet gewoon weer als vroeguh! :yes:
Beachbop vorig jaar was eigenlijk gewoon Beachbop op z'n toppunt.. druk en toch nog gratis en geen gezeur van de gemeente. Op deze manier is de lol er gewoon vanaf :(.
en de mazzel,ga een beetje de gemeente spekken voor het nix doen,dat kunnen ze dus wel vergeten.

jammer dat er weer aan verdient moet worden,de gemeente heeft op die dag al dik inkomsten van het parkeren wat dus ook ff snel 3 euro duurder gemaakt wordt(normale ? prijs 7eu op beachbop 10eu),en nu dit gezeik er ook nog bij,wat moeten mensen die geen internet hebben dan doen om aan kaarten,en deze info te komen ?
laatste aanpassing
 
Kaartjes gewoon via een ticketbox gekocht... niks aan het handje... :no:

Volgende week gewoon los :bounce: met het mooie weer wat bestelt is! :yes:

Tot daar mensen!
 
ja ik mag werken daar dus ik ben er ook :D:D gaat leuk worden
Ja wil ook ckerzz weer gaan! Hopen dat het weer net zo goed is als vorige maand, dan word het helemaal top! Hopelijk zonder al dat gezeik! Laat ons toch gewoon lekker feesten!!
 
damn, die fockin regeltjes over tien meter waterlijn en boxen de juiste kant opgericht hebben,hebben ze niets beters om zich druk over te maken.Een feest als beachbob is gewoon uniek en denk dat zo een mooi feest als dit niet verloren mag gaan, hoop maar dat het dit keer allemaal goed gaat
Ja Beachbop, laat maar lekker hangen.

Ik sta volgende week wel op een ander strand waar ze NIET zo zeuren,

The word is BORA BORA!!!

C ya all there?!?
 
ik heb een visioen gehad

de goed zeus zegt het word lekker weer


groetjes antonio de griek

:bounce:
die burgemeester en wethouders hebben hun eigen jeugd overgeslagen of kennen het niet verkroppen dat er hedendaags zoveel "mogelijkheden" zijn...waar dan op hun manier weer iets in dreigd fout te gaan...regels maken het alleen maar dramatischer...

beachbop is gedoemd met die lui
 
Artiest Mercy
shit zoooooooooooooooooooi
 
Ik heb me kaartje gewoon bij ticketbox gehaald :)
 
ja ik weet niet waarom ze er zeten dat het alleen via internet te krijgen is!!!
Vandaag gewoon bij ticketbox gehaald.
JA.............:P
Wat een gezeik zeg, echt weer een bepaald volk die om alles kunnen gaan zeiken!
Het zal je buurman/vrouw maar zijn, echt van die zeikerds die om het minste geringste de politie bellen zonder zelf langs te komen......

Beachbop 1 was gewoon een succes, goede zweer, goede muziek, leuke mensen, mooi weer, geen gezeik!
Wat wil je nou nog meer?
uitverkocht?????????? Nee toch kunt morgen toch nog kaarten aan de kassa kopen
dan wil je het ff weten en dan krijg je zoñ antwoord.KUT GEZEIK
ik neem me woorden terugm hoop dat het lukt morgen!!!:D