Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers komt met knallende editie in de Winkel van Sinkel

anoniem gepubliceerd op
Latin Lovers
21 april 2019
Na de knallende editie van maart is latin lovers weer terug op zaterdag 22 juni in de Winkel van Sinkel. Deze keer met Diaz & Bruno!

Latin Lovers 22 juni in de Winkel van Sinkel

Na de knallende editie van maart is latin lovers weer terug op zaterdag 22 juni in de Winkel van Sinkel. Deze keer met Diaz & Bruno. De boys staan garant voor mega entertainment met een heerlijke sound. Leroy Styles, bekend van zijn heerlijke Afro sounds. Natuurlijk mag hij niet ontbreken tijdens deze editie. Andrew Mathers inmiddels een vaste naam binnen Latin Lovers. Door zijn energieke sets en eigen sound mag hij natuurlijk niet ontbreken.

En natuurlijk zijn onze Utrechtse boys er ook weer bij! Niemand minder dan: Dominic Candela, Gasparo, Nigel & Vito & Jay Benjamin! Hosted By: Mc Jonna!

Ldayticket: 2 ladies on 1 ticket

Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70% ) zijn er Ladytickets verkrijgbaar voor maar
17,50 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch!

Earlybird tickets uitverkocht

Alle earlybird tickets zijn inmiddels uitverkocht. De reguliere VVK is gestart en inmiddels in volle gang, deze kosten 15 euro ex fee. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd!

Lineup