Partyflock
 
­ Nederland

We Are Electric Weekender 2019 pakt uit met prachtige en luxe festivalcamping 'Electric Village'

gepubliceerd door , op
We Are Electric
20 februari 2019
We Are Electric Weekender 2019 met o.a.:
The Chemical BrothersDisclosure DJ Set • Oscar and the WolfEric PrydzRichie Hawtin Closer • Nina KravizPendulum DJ Set • Charlotte de WitteThe Blaze • Ronnie Flex & Deuxperience • Alan WalkerNetskyDonnie

-van 5 tot en met 7 juli op Landgoed Velder-

Een prachtig gelegen, sfeervolle en luxueuze festivalcamping met veel voorzieningen en faciliteiten. Dat is wat de organisatie van We Are Electric Weekender gaat realiseren voor de lustrumeditie van dit internationaal gevierde crossover festival, van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli op het bosrijke Historisch Landgoed Velder (Velder Woods), gelegen in de driehoek Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch.

Het terrein van de festivalcamping genaamd 'Electric Village' wordt uitgebreid met flink wat schaduwrijke chill- en loungeplekken. Nieuw dit jaar zijn ook de zogeheten vriendenarea's voor maximaal 20 personen. Met los te boeken upgrades zoals een privé-toilet, een partytent (die na het festival kan worden meegenomen), stroom en een eigen koelkast. 'Electric Village' biedt daarnaast talloze faciliteiten waaronder bijvoorbeeld een supermarkt, buitenzwembad' The Splash', een Speciaalbier Bar en de Silent Disco die tot 5.00 uur 's ochtends open blijft.

Kampeerders kunnen yogaklassen volgen of gamen in de retro Arcadehal. Wie nóg meer kampeercomfort wil kan terecht op 'Electric Paradise', het luxe gedeelte van de camping voor onder meer groepstenten, tipi's, festihutten en kartenten.

Line-up
Vrijdag


Zaterdag


Zondag


De volledige line-up en dagindeling is te vinden op de website.

Stage hostings
Deze vijfde outdoor editie wordt gehouden gedurende drie lange zomerse dagen en nachten op meerdere podia waar naast grote namen volop ruimte is voor opkomend talent, voor creatieve collectieven en randactiviteiten op zowel het festivalterrein als op de camping. Dit jaar kent We Are Electric Weekender maar liefst zeven stage hostings: Spinnin' Sessions; Future House Music; Disco Snolly; Herrie met Gerrie; HYTE (exclusieve Nederlandse festivalshow); SMÈRRIG en Rampage,het grootste drum 'n bass-event ter wereld waar de zwaarste bassen worden geproduceerd. Check hier de video over deze mind blowing stage host die voor de gelegenheid is omgedoopt tot 'The Beast'.

Tickets inclusief servicekosten
(Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder)

Er zijn zowel combitickets te koop voor alle drie de dagen; naar keuze met of zonder camping overnachting; alsmede losse dagkaarten. Tickets zijn te verkrijgen via deze link.

  • 3 dagen weekendticket met camping: €118,50 (incl. servicekosten)
  • 3 dagen weekendticket zonder camping: €103,50 (incl. servicekosten)


  • vrijdagticket: €48,50 (incl. servicekosten)
  • zaterdagticket: €53,50 (incl. servicekosten)
  • zondagticket: €53,50 (incl. servicekosten)


  • Campingticket: €26,- (incl. servicekosten)


We Are Electric Weekender 2019
We Are Electric Weekender is een elektronisch cross-over festival met een sterke focus op live muziek, met in- en outdoor edities. Het festival staat voor: drie dagen met vrienden losgaan op nieuwe, eigenwijze en avontuurlijke elektronische muziek, en onderscheidt zich met een veelzijdige en internationale programmering van (live) optredens en dj's. Van drum 'n' bass tot electro en van trap door naar house en techno.

We Are Electric Weekender beleefde in 2015 de eerste editie en is door Paaspop Events en Fourmation Entertainment ontwikkeld tot een meerdaags muziekfestival met luxe camping. Onlangs is de samenwerking met ID&T aangegaan, met de ambitie om het festival uit te laten groeien tot één van de meest vooraanstaande en vooruitstrevende evenementen van Europa.

We Are Electric Weekender 2015-2018[/b]
De afgelopen edities kwam een indrukwekkende parade van (inter)nationaal gevierde acts naar We Are Electric Weekender waaronder Martin Garrix, The Prodigy, Die Antwoord, Underworld, Mura Masa, Justice, Paul Kalkbrenner, SBCR The Bloody Beetroots, Pendulum DJ set & Verse, Fatboy Slim, Gesaffelstein dj-set, 2manydjs dj set, Tiga, De Jeugd van Tegenwoordig, Boys Noize, Camo & Krooked, Netsky, Noisia (DJ Set) eva.

1 opmerking

 
Ik weet niet wie deze poster heeft ontworpen, maar daarop staat Ws Ars Slsctric :vaag: