Partyflock
 
­ Nederland

Nazomeren Festival presenteert stagehosts 2019

anoniem gepubliceerd op
Nazomeren Festival presenteert stagehosts 2019
26 maart 2019
Nazomeren Festival is ondertussen een bekende naam in het noorden, deze kenmerkende eindzomer viering in Groningen zien we weer graag aankomen! Zo'n 5000 bezoekers komen jaarlijks richting Festivalterrein Roodehaan om dit mee te maken. Nazomeren is zo erg bekend onder studenten vanwege de gezellige noordelijke sfeer en de diverse muzikale programmering. Dit jaar hebben ze weer de beste partijen bij elkaar gehaald om dit festival waar te maken.

De organisatie heeft vanochtend haar stage-hosts bekendgemaakt en dat zijn niet de minste! De grote naam binnen Urban in 2018; Bizzey zal één eigen stage onder handen nemen met zijn gloednieuwe concept Doe Je Dansie! Er zal natuurlijk weer een grote house stage komen en dit jaar mag Nachtcollege deze stage gaan verzorgen. Die zijn natuurlijk niet geheel onbekend in Groningen! Over Groningse concepten gesproken, de jongens van Kopjek en Selektor slaan ook hun handen in elkaar om tijdens het festival hun succesvolle concept Kaamos in een festivalsetting te presenteren. Last but not least zijn de Happy Feelings er weer bij! We kunnen natuurlijk niet zonder confetti.

De standaard is dus gezet voor dit jaar, er is weer voor ieder wat wils en iedereen is erbij! Dit jaar vind het festival plaats op 14 september, een mooi moment om de zomer af te sluiten. Er zijn nog Early Bird kaarten verkrijgbaar dus wacht niet lang en zet je klok op nazomer!