Partyflock
 

Nieuw DJ-collectief van Willie Wartaal, Mason en Joost van Bellen

gepubliceerd door , op
Willie Wartaal, Mason en Joost van Bellen slaan de handen ineen en trekken als The Rad Pack het clubcircuit in. Op 12 april maken ze hun opwachting in poptempel Paard in Den Haag en 13 april zijn de heren te zien in De Melkweg in Amsterdam. Om de samenwerking extra luister bij te zetten lanceert The Rad Pack op 5 april het eerste gezamenlijke nummer: Ga weg van de Booth. Na de zomerfestivals keren ze terug voor een uitgebreide tour.

Wille Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig), Mason en Joost van Bellen hebben allen individueel hun strepen verdiend. De heren hebben dezelfde gedachten over hun vak. Mason: "Ja mag ons ook de drie musketiers noemen. We trekken ten strijde tegen alle fake poespas, de veel te korte DJ-setjes en het starstatusgedoe. Het is weer hoogtijd voor het echte werk."

Joost van Bellen: "We hebben alle drie drang om terug te keren naar de basis. No-nonsense house en aanverwante muziek. We willen dampend en stampend het ultieme clubgevoel terugbrengen. Daarom steken we van openingstijd tot de laatste minuut de handen uit de mouwen."

Willie Wartaal: "We laten geen spaan heel van zielloze glamourfeestjes of opgedirkte clubnachten. Het wordt pompen en zweten op de beste ongepolijste dansmuziek van dit moment, maar we slepen ook een schatkist vol parels uit het verleden met ons mee."

Amsterdam
In De Melkweg vindt voorafgaand aan het optreden ook de Joardy Film Marathon plaats. Bezoekers van die marathon krijgen eveneens toegang tot The Rad Pack, terwijl de mannen achter Joardy Film ook in de DJ Booth zijn te verwachten.