Partyflock
 
­ Nederland

Draaimolen presenteert een gloednieuw concept

gepubliceerd door , op
Draaimolen × Nous'klaer Island
12 maart 2019
De organisatie achter Draaimolen Festival en Holy Pink komt met een compleet nieuw concept: 'Draaimolen x Nous'klaer Island', een kleinschalig festival op een unieke locatie!

In samenwerking met het Rotterdamse label Nous'klaer organiseert Draaimolen op 9 juni een exclusief festival voor slechts 700 mensen. Het decor van dit intieme festival wordt het mooiste strand van Brabant: 'Experience Island' in Loon op Zand, vlak onder de rook van Tilburg.

Op de line-up staan 6 top artiesten van Nous'klaer en daar heeft Draaimolen nog vier persoonlijke favorieten aan toegevoegd. Amandra x Mattheis live, Fenna Fiction, Konduku, Oberman, Oceanic b2b Sandrien house set, Tammo Hesselink, Upsammy en Valentino Mora zullen verdeeld over twee podia hun muziek ten gehore brengen. Het publiek kan kiezen uit een stage waar je lekker kunt dansen op het strand en een stage op het terras met een prachtig uitzicht over het water. Als het weer het toelaat kan er uiteraard gezwommen worden in het meer, dus de organisatie raadt iedereen aan om hun strandspullen mee te nemen!

De kaartverkoop voor Draaimolen x Nous'klaer zijn vanaf donderdag 14 maart, 20:00 CET verkrijgbaar.