Partyflock
 

Headliners bezorgen zevende editie SWF grootse line-up
Tale Of Us, Ben Klock, Kölsch, The Martinez Brothers, Pan-Pot en vele anderen

gepubliceerd door , op
SWF
20 februari 2019
Met headliners als Tale Of Us, Ben Klock, Kölsch, Pan-Pot boekt SWF dit jaar een diverse mix van melodische deephouse tot no-nonsense techno. Met deze muzikaal brede line-up zet de organisatie haar trend door om voor iedere smaak een passende artiest te vinden. Het festival verhuist dit jaar van Blijburg naar het in Amsterdam gelegen Havenpark. Dit terrein heeft zich tijdens ADE bewezen als grootschalige feestlocatie.

Melodische techno & house
Hij levert sinds dag één. Mede hierom is Hot Since 82 één van de vaste headliners van STRAF_WERK. Deze gedeelde energie werd in 2017 bestempeld door een succesvolle samenwerking met zijn label Hot Creations. De Deen Kölsch kan eveneens worden genoemd onder de noemer succesvolle samenwerkingen. Kölsch wordt mondiaal gezien als grensverleggend producer die het genre techno omvormt tot een melodisch en emotioneel geheel.

Ook uit deze hoek: Pan-Pot. Samen touren ze al ruim een decennia de wereld over. Het Duitse duo brak in 2007 door met hun debuutalbum Pan-O-Rama en hebben sindsdien hun positie als headliners keer op keer waargemaakt.

Verrassende & meeslepende sets
Tale of Us ligt qua sound dieper dan bovengenoemden. De twee ontmoetten elkaar in Milaan, en nemen sindsdien de schoonheid en passie van de Italiaanse bodem mee in al hun sets. Samen runnen ze het label Life & Death. Deze zomer spelen Frank Wiedemann, helft van Âme live, en Mathew Jonson welgeteld één show in Nederland: op SWF 2019. Adriatique en Recondite live sluiten aan in dit rijtje van diepe en meeslepende sets.

Talent van eigen bodem
De visie van STRAF_WERK waarin talent van eigen bodem naast grote artiesten worden geboekt is terug te zien op SWF 2019. De helft van de volledige line-up bestaat uit Nederlandse acts. Waaronder ANOTR, Luuk van Dijk, Prunk,Toman B2B Jesse Maas, VNTM live en Chris Stussy.

Line-up