Partyflock
 
­ Nederland

SLAM! viert de 250e aflevering van The Boom Room in Toffler Rotterdam

anoniem gepubliceerd op
Toffler Invites
18 februari 2019
FeestToffler Invites · The Boom Room
Datumzaterdag 23 maart 2019
LocatieToffler Site
Het ultieme bedankje van SLAM! aan alle luisteraars die The Boom Room hebben gemaakt tot wat het nu is.

Sinds de oprichting van SLAM!2005[/b] loopt de zender altijd voorop en nooit achteraan. Het zaterdagavond programma The Boom Room is daar een schoolvoorbeeld van. Binnen vijf jaar is The Boom Room uitgegroeid tot het grootste House en Techno programma van Nederland.

Via FM en online worden wekelijks meer dan 150.000 dance liefhebbers bediend door vaste host Gijs Alkemade. Voor de nieuwste releases wordt maar liefst twee uur uitgetrokken door Jochem Hamerling en met gast optredens van internationale en nationale bazen zoals Boris Brejcha, Monkey Safari, Reinier Zonneveld en Eelke Kleijn is The Boom Room iedere zaterdagavond vijf uur lang het ultieme voorbeeld van "Highbrow Radio".

Op zaterdag 23 maart 2019 gaat het gebeuren, een memorabele avond. The Boom Room viert zijn 250e uitzending. Om deze mijlpaal te vieren is The Boom Room uitgenodigd door de technotunnel van Rotterdam: Toffler! Samen met honderden luisteraars wordt op zaterdag avond 23 maart club volledig op zijn kop gezet. Sidney Charles, de grootste House en Techno DJ en Producer van dit moment is ook uitgenodigd om het publiek te voorzien van heerlijke beats en Jochem Hamerling opent de avond volgens onnavolgbaar Boom Room recept. Deze rave in de donkere tunnelbuis waar Toffler Rotterdam om bekend staat, is het ultieme bedankje van SLAM! aan alle luisteraars die The Boom Room hebben gemaakt tot wat het nu is.

Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Via SLAM! maakt de trouwe luisteraar komende weken ook kans om tickets te winnen!.

The Boom Room
The Boom Room programmeert Techno, House, Tech House en alle andere genres die onder de noemer fijne elektronische muziek vallen. Het programma wordt gepresenteerd door Gijs Alkemade en is iedere zaterdagavond tussen 19.00 en 00.00 uur te horen op SLAM!. De show is daarmee al jaren een vast item in de programmering van SLAM! en door ook het volwassen gebied van het dance spectrum een plek te geven op de landelijke radio differentieert de zender zich als echte dance autoriteit.