Partyflock
 

Sunsetterz komt met knallende line-up
Season Opening

anoniem gepubliceerd op
Sunsetterz komt met knallende line-up
17 december 2018
FeestSunsetterz · Season Opening
Datumzaterdag 16 maart 2019
OrganisatieSunsetterz Site
WinactieSunsetterz actiegesloten
LocatieVroeger
IHet populaire Trance & House concept Sunsetterz is terug met een knallende line-up van Nationale & Internationale artiesten. Op 16 maart is Beachclub Vroeger & Later aan zee het decor van een spectaculaire opening van het zomerseizoen!

In de line up gloort de naam 'Grum'. Deze Schot, is op zijn zachtst gezegd in topvorm. Zijn twee meest recente singles 'Shout'en 'Under Your Skin', beide uitgebracht op Anjuna, schopten het tot #1 in de Beatport Progressive & Trance Charts en zijn ruimschoots gesupport op R1 en Sirius XM door coryfeeën als Danny Howard en Deadmau5. Daarbij worden zijn tracks regelmatig opgenomen in de sets van Above & Beyond, Armin van Buuren, Sander van Doorn, Gareth Emery en Camelphat.

Maar ook wordt de in LA geboren Kristana Sky overgevlogen. Kristina is ongetwijfeld één van Amerika's meest geliefde EDM/Trance artiesten, deze uitermate populaire vrouwelijke DJ is niet weg te denken uit line ups van o.a , Insomniac's Electric Daisy Carnival & Dreamstate, de grootste muziekfestivals van Noord-Amerika, maar ook Coachella – waarbij ze het podium deelde met legendarische acts zoals Madonna en Daft Punk!

Op 16 maart hebben we niet één maar twéé dames te bewonderen want ook Faith Mark staat achter de decks. Bekend en geliefd door velen, neemt zij je mee op reis en zullen een aantal fijne Trance Classics niet ontbreken! Marcel Woods & Jochen Miller verassen je tijdens deze feestelijke opening met wel een hele speciale set, deze houden we nog even geheim! Ook House legendes Lucien Foort & DJ Jose mogen zeker niet gemist worden, met de zee binnen handbereik, kijkend naar de zonsondergang, een heerlijk drankje in je hand zullen beiden heren er voor zorgen dat we ons wanen op een tropische bestemming!

Kortom, 'Diversiteit, topkwaliteit, voor ieder wat wils', is de organisatie er wederom in geslaagd een unieke line up samen te stellen.

Line-up