Partyflock
 
­ Nederland

REBiRTH Festival
Guardian of Eternity

gepubliceerd door , op
REBiRTH Festival
20 november 2018
FeestREBiRTH Festival · Guardian of Eternity
Datumzaterdag 13 april 2019
WinactieREBiRTH Festival actiegesloten
LocatieRaamse Akkers
Ver van ons huis ligt een wereld die door de tijd is vergeten. Terwijl een oude bewaarder eindelijk ontwaakt, staan de poorten van een eeuwigheid aan amusement op het punt om zich te openen. Welkom, bij REBiRTH Festival 2019 - Guardian of Eternity!

De early bird verkoop start maandag 26 november via rebirth-festival.nl. Je hebt tot en met woensdag 28 november de tijd om jouw ticket met €5 korting te kopen!

Jouw ultieme weekend beleving bij REBiRTH Residence!
In 2019 zal REBiRTH Festival uitbreiden naar drie volledige dagen feest, van vrijdag tot en met zondag, met onze gloednieuwe REBiRTH Residence camping! We hebben alles tot in de puntjes verzorgd om REBiRTH Festival jouw ultieme weekend beleving te maken, met diverse activiteiten zoals een pre-party, silent disco, bioscoop en raw workout. Zet je eigen tentje op of maak gebruik van één van onze speciale pakketten zoals een Tipi of Flexotel. Om het nóg leuker te maken, kun je ook je crew bij elkaar verzamelen om samen jullie plaats op de Friends Camp op te eisen!

Ondanks de warme zon in april, kan het nog steeds fris worden. Maar, zoals je kunt verwachten, hebben we overal aan gedacht. Van verwarmde badhuizen, een verwarmde eetzaal, vuurspuwers, noem het maar op. Alles dat je nodig hebt om je volledig thuis te laten voelen. Stel je eens voor dat je het eerste drankje opent samen met je beste vrienden en geweldige muziek om je heen.. Dat voelt als een overwinning!

Tijd voor een flinke festival uitbreiding!
Niet alleen zal REBiRTH Festival uitbreiden naar drie dagen feesten, ook komen er gloednieuwe area's bij. Begin het weekend goed met de camping pre-party op vrijdag en zeven volledige area's op zaterdag, inclusief de nieuwe revenge Hardcore area, die nu zowel op zaterdag als zondag zal plaatsvinden! Op zondag vind je zes podia, met de nieuwe recharge Raw Classics arena. Maak je klaar om een duik te nemen in de vroege hoogtijdagen van raw hardstyle.

Zondag hosting door Sub Zero Project
Als een van de meest geprezen duo's van de scene, zal Sub Zero Project neerdalen op de zondag mainstage voor een ongekende hosting. Bereid je voor op ongelofelijk battles met Phuture Noize, D-Sturb en Da Tweekaz, samen met speciale live-acts zoals B-Freqz en Warface 'Heavy Artillery'. Deze dag zal een gestoorde outbreak aan experimentele raw muziek worden!

Speciale acts tijdens het weekend
Naast B-Freqz en Warface 'Heavy Artillery', zullen er nog vele andere speciale acts het podium betreden tijdens REBiRTH Festival 2019. Zo zal o.a. Gunz for Hire een gloednieuwe show presenteren en brengt Phuture Noize zijn 'Black Mirror Society' naar Haaren. Alsof dat niet genoeg was, zullen Delete VIP, Roughstate Alliance, Aggressive Act, The Apexx Machine, The Purge LIVE, Rebelion LIVE, Tha Playah LIVE, Angerfist LIVE en nog vele anderen er met hun speciale optredens voor zorgen dat jouw REBiRTH beleving naar een nieuw niveau wordt getild!

Check rebirth-festival.nl voor de complete line-up!

Let's kick off the festival season!
Iedereen weet dat REBiRTH Festival dé officiële kick-off is van het festivalseizoen. Op 12, 13 en 14 april zullen we de zomer verwelkomen op de best mogelijke manier. Verzilver je tickets nu en laat de eeuwenoude guardian van onze mystieke wereld je leiden door jouw ultieme festival weekend!

3 opmerkingen

en toch vind ik het jammer dat het Groter gemaakt wordt,
zal mij dan ook niks verbazen als Rebirth over een tijdje in bijv Tilburg gehouden wordt
Werkzaam bij La Bomba
Artiest RVE
idd, de charme van het festival was dat je in 1 klein rondje langs alle tenten kon gaan, nu wordt het telkens maar groter en groter, de toevoeging van een extra raw area is nou ook niet onderscheidend
 
Uitspraak van Ratje op vrijdag 23 november 2018 om 20:27:
de toevoeging van een extra raw area is nou ook niet onderscheidend


idd vreemd, waarom 2x raw, doe dan euphoric erbij. Classics wel lekker :D