Partyflock
 
­ Nederland

Drum 'n' bass act Noisia exclusief naar Neushoorn

gepubliceerd door , op
Nightshift Invites
20 november 2018
Op vrijdag 22 februari komt de beroemde drum 'n' bass-act Noisia naar Neushoorn voor een exclusieve dj-set. Noisia wordt gerekend tot een van de grootste acts binnen het genre en bestaat uit drie Nederlandse producers. De dj's maken complex geproduceerde muziek en zijn graag geziene gasten op grote internationale festivals en dancefeesten.

De Groninger drum 'n' bass-groep bestaat uit dj's Nik Roos, Martijn van Sonderen en Thijs de Vlieger en boekt in deze samenstelling sinds 2002 wereldwijd succes. Zo maakt Noisia remixen van werk van wereldberoemde acts zoals Robbie Williams en Moby, winnen de dj's meerdere malen de Beatport Music Awards in de categorie drum 'n' bass en produceren ze regelmatig soundtracks voor bekende games en films.

Met het concept Nightshift Invites haalt Neushoorn regelmatig dj's naar Leeuwarden. Met Noisia heeft de danceavond een headliner van wereldformaat te pakken. De groep staat al heel lang op het verlanglijstje van programmamanager Wietze Meetsma: "Na 3 jaar van vele telefoontjes en mailtjes zijn we er eindelijk in geslaagd ze vast te leggen".

De kaartverkoop is inmiddels gestart, kaarten zijn verkrijgbaar via neushoorn.nl