Partyflock
 
­ Nederland

Festyland

gepubliceerd door , op
Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober worden de poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen geopend. De opbouw van FestyLand op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden is gestart. Al enkele tenten staan en het begint nu echt zichtbaar te worden dat het niet lang meer duurt tot FestyLand. Artiesten als Golden Earring, Nicky Romero, Lil Kleine, Miss Montreal, Kraantje Pappie, Lucas & Steve, Nielson & Band, The Dirty Daddies, Bizzey en BZB zijn erbij! De timetable is bekend en dat betekent dat het plannen van de route langs de favoriete acts kan beginnen. Met bijna 100 artiesten verdeeld over twee dagen is er genoeg te zien.

FestyLand Acoustic
Ook het programma voor de FestyLand Acoustic is rond. Een area waarbij de festivalbeleving nét even wat verder gaat. Het is mogelijk om in een intieme setting te genieten van 16 akoestische optredens. Een must do op FestyLand. Met vrijdag optredens van BZB Unplugged, Flemming, Niels, Bart & Alex, Kong Foo en Vinyl Forty-Five. Zaterdag staan Sylvie Stone, Reem & Lot, Baby Blue Unplugged, Jonny Smokes, Nona, Heavy Hoempa, Rex Pharao, Fritz & Danny, Rattlesnake Shake Unplugged en Vinyl Forty-Five op het affishe. De complete timetable.

Time-table vrijdag


Time-table zaterdag
  • Nel's Schuurcafé


Ticket update
Het gaat hard met de kaartverkoop. Vooral de '2 dagen tickets' vliegen de digitale deur uit, ruim 85% is al verkocht. 75% van de zaterdag tickets zijn verkocht en al 72% van de vrijdag tickets zijn al weg. Met nog minder dan twee weken te gaan, raadt de organisatie aan een ticket op tijd te kopen via de website of Primera.