Partyflock
 
­ Nederland

Dino's

gepubliceerd door , op
Deze 4e editie van de dino's wil je zeker niet gaan missen! De afgelopen 3 feesten ging het dak eraf!

Deze editie zal het volledige dino DJteam aanwezig zijn in de Djbooth. Er zullen classics gedraaid worden, maar uiteraard ook vette nieuwe remixen, verse club EDM, techhouse en techtrance is wat je deze avond wel kunt verwachten! dino sound dus! Undercurrent is een top locatie waar ongeveer 800 partygangers in kunnen! Het heeft een mooi hoog plafond, oldschool stroboscopes, een vet geluidssysteem en genoeg rookmachines!

Er zijn deze avond twee te VIP area's, waar je je eigen tafel hebt inclusief drank en snacks, terwijl je uitkijkt over het IJ! In Amsterdam Noord. De beste en meest luxueuze 'seats in the house' om maximaal te genieten van je VIP status! Dit gevoel zal je helemaal mee terug in de tijd nemen, terwijl je luistert naar de dikke beats van jouw dino dj's.

En mocht je aan het losgaan zijn op de dansvloer, dan kun je ondertussen ook nog genieten van lekkere fruitsnacks en ijsjes van onze mooie en altijd vriendelijke hostesses! En natuurlijk zal onze host MC Yo Hans er zeker voor zorgen dat je niet vergeet waar je bent, wie er draait en naar welke 'sound of the future' je aan het luisteren bent!

De dj's Miss Wendy, Marcel, Onne, Rogier and Just Iggy nemen je mee naar het level dat je gewend bent van een dino event. Dus zorg dat je niet 'overdressed' bent voor deze gelegenheid. Want het kan heet worden.

En als je oververhit bent, dan heeft de Undercurrent
locatie een Uber buitenterras aan het water, waar je lekker kunt afkoelen als dat nodig mocht zijn.

Bij aankomst bij de Undercurrent is er buiten genoeg parkeerplaats voor alle partygangers. Dus kom vroeg en blijf lekker lang en vergeet vooral niet om je beste partyvrienden mee te nemen en je beste partyhumeur!

Je kunt je earlybird tickets voor 10,- euro bij tibbaa nu al aanschaffen om lekker voordelig uit te zijn tibbaa.com

En bij je E-ticket krijg je een link voor de gratis downloadbare mix van dj Marcel van het afgelopen dino event!

En vergeet niet om jezelf toe te voegen als bezoeker bij de events op Facebook en/of op Partyflock

Mocht je nog een like achter willen laten op de Facebookpagina van dino's, dan zul je binnenkort beloond worden met de volgende live recorded mix van een van de andere dj's van wederom het afgelopen dino event!

facebook.com